Tem'de feci kaza 2 ölü var

İstanbul Ataşehir TEM Otoyolu Ankara istikametinde bir kamyonet şeridinde park halinde bulunan 34 AT 4468 plakalı tıra arkadan çarptı. Kazada 2 ölü var

12 Mart 2016 Cumartesi 10:49
Tem'de feci kaza 2 ölü var






 

Tem'de feci kaza 2 ölü var


İstanbul Ataşehir TEM Otoyolu Ankara istikameti Sultanbeyli mevkiinde Büyükşehir Belediyesi Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’ne ait olduğu öğrenilen 34 GZ 9842 plakalı kamyonet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle emniyet şeridinde park halinde bulunan 34 AT 4468 plakalı tıra arkadan çarptı.

Sabah saat 07.00 sıralarında Ankara istikametine ilerlemekte olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’ne ait olduğu öğrenilen 34 GZ 9842 plakalı bir kamyonet, otoyol kenarında park halinde bulunan 34 AT 4468 plakalı TIR’a arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle kamyonet içerisinde bulunanDoğan Günan ve Abdullah Yıldız isimli vatandaşlar oldukları yerde sıkıştı.

İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edilirken, itfaiyeekipleri yanan araca müdahale etti. Araçtan çıkarılan Doğan Günan ve Abdullah Yıldız’ın, hayatlarını kaybettiği anlaşıldı.Kaza sebebiyle kontrollü olarak sağlanan trafik, kaza yapan aracın olay yerinden kaldırılmasıyla normale döndü.Kazada hayatını kaybeden Günan ve Yıldız‘ın cenazeleri Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Son Güncelleme: 12.03.2016 10:50
Anahtar Kelimeler:
TemKazaölü
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.