Teşvikiye House Cafe'de silahlı saldırı

İstanbul'un sessizliğiyle bilinen gözde mekanlarından House Cafe'de alacak - verecek meselesi yüzünden çıkan tartışma silahlı kavgaya döndü..

30 Mart 2016 Çarşamba 18:45
Teşvikiye House Cafe'de silahlı saldırı






Teşvikiye House Cafe'de silahlı saldırı


İstanbul sosyetesinin gözde mekanlarından Teşvikiye House Cafe'de silahlar konuştu, 1 yaralı var. İstanbul Teşvikiye'de bulunan House Cafe'de silahlı saldırı meydana geldi. Olayda bir müşteri bacağından vuruldu. 2 saldırgan olay yerinden kaçarken, yaralı vatandaş sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.
Olay saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Hakan B. kafede tek başına oturduğu sırada, yan masada oturan 2 kişi aniden ayağa kalktı.

Zanlılardan biri, Hakan Başaran'ın kulağına bir şeyler söyledikten sonra, elindeki silahla 2 el ateş etti.

Sol dizinden ve baldırından yaralanan Başaran kanlar içinde yere serilirken, zanlılar hızla kafeden dışarıya çıktı. Kafenin önünde de havaya ateş açan zanlılar daha sonra koşarak olay yerinden kaçtı.

Alacak-verecek meselesi yüzünden mahkemelik olduğu öne sürülen 37 yaşındaki Hakan B. Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, polis saldırıyı gerçekleştiren 2 kişinin yakalanması için çalışma başlattı.
Son Güncelleme: 31.03.2016 10:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.