Tüfeği eline alan kadın komşularına kabus yaşattı

Sivas'ta psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Adalet G. oturduğu apartmanın içinde tüfekle rastgele ateş ederek komşularına korku dolu anlar yaşattı.

16 Haziran 2017 Cuma 01:28
Tüfeği eline alan kadın komşularına kabus yaşattı






Tüfeği eline alan kadın komşularına kabus yaşattı

Olay saat 19.00 sıralarında Yenişehir Mahallesi 3'üncü Sokak'ta bulunan Lider Apartmanı'nda meydana geldi. Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen 54 yaşındaki Adalet G. evindeki av tüfeğiyle apartmanın içerisinde bir el ateş etti. Silah sesini duyan komşularının ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri  Adalet G.'yi ikna edemeyince tekrar ateş edebileceği düşüncesiyle olay yerine özel hareket polisleri sevk edildi. Apartmanın 8'inci katında oturan kadının balkondan atlama ihtimaline karşı da itfaiye ekipleri branda açarak önlem aldı.
Mahalle sakinlerine korku dolu anlar yaşatan Adalet G. zaman zaman balkona çıkarak polis ekipleri ile konuştu. 5 saat boyunca süren çabalara karşın Adalet G. ikna edilemedi. Her hangi bir olumsuzluk yaşanmaması için sağlık, itfaiye ve polis ekiplerinin bina önündeki bekleyişi sürüyor.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.