Tunceli'de şiddetli çatışma, 2 asker şehit

Tunceli Aliboğazı bölgesinde devam eden operasyonlarda ağır yaralanan iki asker, kaldırıldığı hastanede şehit oldu. Bölgede halen operasyonlar yoğun olarak devam ediyor.

28 Kasım 2016 Pazartesi 13:53
Tunceli'de şiddetli çatışma, 2 asker şehit






Tunceli'de şiddetli çatışma, 2 asker şehit

Tunceli'de devam eden operasyonlar sırasında Aliboğazı mevkisinde şiddetli çatışmalar yaşandı.

PKK yandaşlarının kış üstlenmesi için hazırlık yaptığı bölgede güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada ağır yaralanan ve Elazığ'a sevk edilen 2 asker, tedavi gördükleri hastanede şehit düştü

Tunceli'de güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada yaralanan 2 asker, tedavi gördükleri hastanede şehit oldu.

Alınan bilgiye göre, Aliboğazı mevkisinde arazi arama tarama faaliyeti yürüten güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada yaralanan ve helikopterle Elazığ Fırat Üniversitesi Hastanesine sevk edilen 2 asker, müdahaleye rağmen şehit düştü.

Bölgede teröristlerin yakalanması için başlatılan operasyon sürüyor.
Anahtar Kelimeler:
PKKTUNCELİOperasyon
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.