Tunceli'de çatışma çıktı; 1 terörist öldürüldü

Tunceli’de güvenlik güçleri ile PKK’lılar arasında yaşanan çatışmada 1 PKK’lı öldürüldü. Bu arada dağdan destek için şehre inen PKK'lı terörist HDP seçim aracında yakalandı..

01 Kasım 2015 Pazar 03:55
Tunceli'de çatışma çıktı; 1 terörist öldürüldü






Tunceli'de çatışma çıktı; 1 terörist öldürüldü

Tunceli’de güvenlik güçleri ile PKK’lılar arasında yaşanan çatışmada 1 PKK’lı öldürüldü.

Edinilen bilgiye göre Tunceli Merkez Alacık Köyü kırsalında operasyon yürüten güvenlik güçleri ile PKK’lı bir grup arasında akşam saatlerinde çatışma çıktı. Çıkan çatışmada 1 PKK’lı öldürüldü. Bölgede güvenlik güçlerinin operasyonlarının sürdüğü öğrenildi.

SEÇİMLERDE HDP'YE DESTEK İÇİN DAĞDAN İNMİŞ

HDP'nin seçim çalışmalarına destek için geldiği bildirilen terör örgütü PKK'nın Hakkari Balkayalar sorumlusu yakalandı.
HDP'nin seçim çalışmalarına destek için Kahramanmaraş'a geldiği bildirilen terör örgütü PKK'nın Hakkari Balkayalar sorumlusu "Arin" kod adlı Gülistan S, parti seçim aracında yakalandı.

HDP'ye ait seçim aracı olduğu tespit edilen otomobilde kimlik kontrolü yapan ekipler, PKK'nın Hakkari Balkayalar sorumlusu "Arin" kod adlı Gülistan S'yi gözaltına aldı.

Sağlık kontrolünden geçirilen terör örgütü üyesi, ifadesi alınmak üzere İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.
Gülistan S, emniyetteki işlemlerin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.
Emniyet kaynakları, yaklaşık bir hafta önce Kahramanmaraş'a gelen Gülistan S'nin, HDP'nin Pazarcık, Nurhak ve Ekinözü bölgelerindeki seçim çalışmalarına katıldığı, "terör örgütünün istediği partiye oy verme konusunda ikna olmayan" bazı aileleri tehdit ettiği yönünde bilgi verdi. HDP'nin Gaziantep'teki seçim çalışmalarında yer aldığı iddia edilen terör örgütü üyesinin, yaklaşık bir aydır bölgede olduğu kaydedildi.
Son Güncelleme: 01.11.2015 03:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.