Turistin valizini atan taksici maganda meslekten atıldı

Aracına aldığı kadın turiste yol ortasında bırakarak, parasının üstünü bile vermeden küfürler savurarak bavulunu yere fırlatan maganda taksici için karar çıktı.

25 Haziran 2018 Pazartesi 17:59
Turistin valizini atan taksici maganda meslekten atıldı






Turistin valizini atan taksici maganda meslekten atıldı


Taksicilerin neden olduğu skandallar bitmek bilmiyor. Önceki gün Nişantaşı'nda bir kadın turisti kendisini trafiğe soktuğu için öfkelenen ve parasının üstünü vermeyen maganda taksicinin kimliği belirlendi.


İstanbul Nişantaşı'nda, kendisini trafiğe soktuğu iddiasıyla kadın turist yolcusunu indirerek valizini fırlatan maganda taksicinin meslekten men edilmesi için gerekli girişimlerde bulunulduğu öğrenildi.

Nişantaşı'nda bir taksici, kendisini trafiğe soktuğu iddiasıyla kadın turist yolcusunu indirerek valizini yola fırlatmıştı. Yaşananlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansımıştı. 

Edinilen bilgilere göre ticari taksinin sürücüsünün meslekten men edilmesi için gerekli girişimlerde bulunulduğu öğrenildi. Aracın ise trafikten men edilerek İstanbul Taksiciler Esnaf Odasının önüne park edildiği bilgisi edinildi.
Öte yandan İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyup Aksu, yaşananlarla ilgili bir basın açıklaması yapacağını duyurdu.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.