Turistleri taşıyan Midibüs devrildi: 20 yaralı

Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE, () - KIRIKKALE- Kayseri karayolunun Keskin İlçesi'ne bağlı Yeniyapan Köyü yakınlarında, turistleri taşıyan midibüsün devrilmesi sonucu 20 kişi yaralandı. Ankara'dan Nevşehir yönüne giden ve Kapulukaya'ya...

14 Ağustos 2015 Cuma 14:38
Turistleri taşıyan Midibüs devrildi: 20 yaralı






Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE, () - KIRIKKALE- Kayseri karayolunun Keskin İlçesi'ne bağlı Yeniyapan Köyü yakınlarında, turistleri taşıyan midibüsün devrilmesi sonucu 20 kişi yaralandı.
Ankara'dan Nevşehir yönüne giden ve Kapulukaya'ya ziyarette bulunacak olan turistleri taşıyan Mehmet Seven (37) yönetimindeki 34 KC 3710 midibüs, Kırıkkale- Kayseri karayolunun Yeniyapan Mevkisinde, henüz bilinmeyen nedenle sürücüsünün kontrolünden çıkıp şarampole devrildi. Kazada, sürücü Mehmet Seven, adı  öğrenilemeyen rehber ile çoğunluğu Çinli olmak üzere 18 turist yaralandı. 20 yaralı, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Kırıkkale Yüksek İhtisas ve Tıp Fakültesi hastanelerinde tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikeleri bulunmadığı belirtildi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.