Uğur Derin Dondurucu'nun sahibi de gözaltında

FETÖ'cü yapılanmanın iş dünyasındaki uzantıları ayıklanıyor. Örgütün finans kaynağı olarak görülen şirketler arasında Uğur Derin Dondurucu'nun sahipleri de gözaltında

25 Temmuz 2016 Pazartesi 12:11
Uğur Derin Dondurucu'nun sahibi de gözaltında






Uğur Derin Dondurucu'nun sahibi de gözaltında


Son Dakika Haberler, FETÖ'cü askeri darbe girişiminin ardından iş dünyasına sıçrayan operasyonlar devam ediyor. Türkiye'nin ünlü markalarından Uğur'un sahipleri de Aydın'da gözaltına alındı. Aydın'ın Nazilli ilçesinde, FETÖ operasyonları kapsamında Uğur Şirketler Grubu'nun sahipleri olan ünlü iş adamları Ali Takmak ve Mehmet Takmaklı'nın evlerine arama yapıldı. Çok sayıda dokümana el koyan polis ekipleri, iki işadamını gözaltına aldı.

15 Temmuz darbe girişiminin ardından Nazilli Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü FETO/PDY operasyonları kapsamında, Türkiye'de soğutma, derin dondurucu ve ağır sanayi sektöründe tanınan Türkiye'nin ilk dondurucu markalarından olan Uğur Şirketler Grubu'nun sahiplerinden Ali Takmaklı ile kardeşi Mehmet Takmaklı'nın evlerinde arama yapıldı.

Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, sabah saatlerinde Ali ve Mehmet Takmaklı'nın yaşadığı Altıntaş Mahallesi Mimar Sinan Caddesi'nde bulunan eve baskın yaptı. Polis ekipleri, çilingir yardımıyla kapıyı açarak içeri girdi.

Bir süre evlerde arama yapan polis ekipleri, delil torbalarına koydukları çok sayıda dokümana el koydu. Evlerinden alınan iki iş adamı, Nazilli Devlet Hastanesi'ne sağlık kontrolünden geçirildikten sonra ifadelerinin alınması için emniyete getirildi.
Son Güncelleme: 25.07.2016 15:32
Anahtar Kelimeler:
Son Dakika Haberler
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.