Üniversite öğrencisi, köpeğini parkta gezdirdiği sırada öldürüldü

Taylan YILDIRIM/İZMİR, () - İZMİR'in Konak İlçesi'nde, köpeğini parkta gezdiren  Ege Üniversitesi İşletme Bölümü öğrencisi 28 yaşındaki İsmail Alay bıçakla öldürdü. Polis, Alay'ı tartışma sırasında bıçaklayıp...

06 Mart 2015 Cuma 15:14
Üniversite öğrencisi, köpeğini parkta gezdirdiği sırada öldürüldü






Taylan YILDIRIM/İZMİR, () - İZMİR'in Konak İlçesi'nde, köpeğini parkta gezdiren  Ege Üniversitesi İşletme Bölümü öğrencisi 28 yaşındaki İsmail Alay bıçakla öldürdü. Polis, Alay'ı tartışma sırasında bıçaklayıp öldüren şüphelinin yanında pitbull cinsi köpeğiyle kaçtığını saptadı.
Dün, saat 21.00 sıralarında
Olay, Karataş'taki Adile Naşit Parkı'nda dün saat 21.00 sıralarında meydana geldi. Parkta yürüyüş yapanlar yerde bir kişinin hareketsiz yattığını görünce sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde yatan kişinin bıçaklanarak öldürüldüğü saptandı. Ölenin Ege Üniversitesi İşletme Fakültesi son sınıf öğrencisi İsmail Alay olduğu, tek başına yaşadığı ve Rottweiler cinsi 'Zeyna' isimli köpeğini gezdirmek için parka geldiği belirlendi.

PİTBULLA KAÇMIŞ
Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyip görgü tanıklarının ifadesine başvuran polis, İsmail Alay'ın bir erkekle tartıştığını ve küfürleşme sonrasında da bu kişinin onu bıçakladığını tespit etti. Ayrıca cinayet şüphelisinmin yanında da pitbull cinsi köpeğinin bulunduğu ortaya çıktı.
Bu arada Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından İsmail Alay'ın cesedi yakınlarına teslim edildi. Oğullarının acı haberini alınca İzmir'e gelen ailesi, cenazeyi toprağa vermek üzere Ankara'nın Sincan İlçesi'ne götürdü.

FOTOĞRAFLI

 


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.