Yakalanacağını anlayan FETÖ zanlısı kendini nehre attı

Terör örgütü FETÖ şüphelisi, yakalanacağını anlayınca Meriç Nehri'ne atlayarak Yunanistan'a kaçmak istedi. Edirne'de, hakkında arama kaydı olan FETÖ şüphelisi Meriç Nehri'ne atladı. Yakalanması için çalışma başlatıldı..

31 Temmuz 2018 Salı 12:59
Yakalanacağını anlayan FETÖ zanlısı kendini nehre attı






Yakalanacağını anlayan FETÖ zanlısı kendini nehre attı


FETÖ şüphelilerinin yurt dışına kaçış noktası haline gelen Trakya'da polis kovalamacası Meriç Nehri'nde bitti, Yakalanacağını anlayan bir şüpheli nehre atlayarak sınırın karşı tarafına geçmek istedi. 


Edirne'de, hakkında arama kararı bulunan bir FETÖ'cü yakalanacağını anlayınca Meriç Nehri'ne atladı.

Alınan bilgiye göre, "Hudut Kartalları" olarak anılan 54. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı'na bağlı askerler, Uzunköprü'ye bağlı Saçlımüsellim köyünde yaptığı kontrolde, aralarında KHK ile ihraç edilen eski Başbakanlık Başmüfettişi A.B'nin de bulunduğu F.B ve H.D'yi yakaladı.
Aydın 1. Sulh Ceza Hakimliğince Silahlı Terör Örgütü Kurma ve Yönetme suçundan aranma kaydı olduğu tespit edilen S.D ise Meriç Nehri'ne atlayarak kaçtı.

A.B, F.B ve H.D jandarmadaki ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece serbest bırakılırken, kaçan S.D.'nin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Anahtar Kelimeler:
FETÖ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.