Yardım kolisi getirdiklerini söyleyip yaşlı kadını dolandırdılar

Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE, () - KIRIKKALE Tepebaşı Mahallesinde 80 yaşındaki bir kadının evine giderek Kırıkkale Belediyesi’nden yardım kolisi getirdiklerini ileri süren ve ardından bin 200 lirasını dolandıran iki dolandırıcı Yozgat’ta...

28 Ağustos 2015 Cuma 14:27
Yardım kolisi getirdiklerini söyleyip yaşlı kadını dolandırdılar






Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE, () - KIRIKKALE Tepebaşı Mahallesinde 80 yaşındaki bir kadının evine giderek Kırıkkale Belediyesi’nden yardım kolisi getirdiklerini ileri süren ve ardından bin 200 lirasını dolandıran iki dolandırıcı Yozgat’ta yakalındı.
Tepebaşı Mahallesi’nde oturan  80 yaşındaki G.B.'nin  evine giden 40 yaşındaki M.B. ve 35 yaşındaki M.E., “Kırıkkale Belediyesinden geliyoruz, fakir insanlara yardım ediyoruz. Sana iki koli yardım getirdik" dedi. Yaşlı kadın ise ihtiyacı olmadığını belirterek yardım teklifini kabul etmedi.Ardından para bozdurmak bahanesiyle yaşlı kadının 1400 lira parasını alan M.B. ve M.E. izlerini kaybettirdi.
Dolandırıldığını söyleyen G.B.'nin polise başvurması üzerine M.B. ve M.E. Yozgat’ta yakalanarak Kırıkkale’ye getirildi. Başka kişileri de dolandırdıkları ileri sürülen ve üzerlerinden 6 bin 800 lira para çıkan M.B. ve M.E. hakkında işlem başlatıldı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.