Yarım Saat Yetti

İstanbul'da akşam saatlerinde başlayan ve saat 18.00 sıralarında şiddetini artıran sağanak yağış etkili oldu.

16 Haziran 2015 Salı 21:11
Yarım Saat Yetti






Yarım Saat Yetti  
   İstanbul'da akşam saatlerinde başlayan ve saat 18.00 sıralarında şiddetini artıran sağanak yağış etkili oldu.
   Beyazıt bölgesinde yarım saat içinde metrekareye 6 kilogram yağış düştü. Yağış nedeniyle bazı vatandaşlar metro ve otobüs duraklarına sığındı. Bazıları ise başlarına poşet geçirerek yağmurdan korunmaya çalıştı. Fatih Vatan Caddesi üzerinde bir kadın yağmurun altında bebek arabasındaki çocuğuyla yolun karşısına geçerken zor anlar yaşadı.Yağış Taksim ve civarında da etkili oldu.
   ÜSKÜDAR'DA BU KEZ KORKULAN OLMADI
   İstanbul'da akşam saatlerinde bastıran şiddetli sağanak özellikle Avrupa Yakası'nda etkili olurken, Anadolu Yakası fazla etkilenmedi.Üsküdar ve Kadıköy'de sağanak görülürken, Kartal, Maltepe ve Pendik'e yağış düşmedHer şiddetli yağışta deniz ile karanın buluştuğu görüntülerin yaşandığı Üsküdar'da bu kez korkulan olmadı. Yaklaşık 10 dakika yağan şiddetli sağanakta herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.
Son Güncelleme: 16.06.2015 21:13
Anahtar Kelimeler:
İstanbulYağmur
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.