Yasak kalktı, PKK'dan Dargeçit'te bunlar kaldı

Dargeçit'te 18 gün süren sokağa çıkma yasağının kaldırılmasının ardından vatandaşlar evlerine dönmeye başladı. PKK ilçede ağır darbe aldı.

30 Aralık 2015 Çarşamba 00:24
Yasak kalktı, PKK'dan Dargeçit'te bunlar kaldı






Yasak kalktı, PKK'dan Dargeçit'te bunlar kaldı


Terör örgütü PKK'nın silahlı direniş noktası kurmak için büyük çaba harcağı Mardin’in Dargeçit İlçesi’nde, hayat normale dönüyor. Dargeçit'te 11 Aralık’ta uygulanmaya başlanan sokağa çıkma yasağı, Kaymakamlığın kararı ile bugün dün 18.00’den itibaren kaldırıldı.

Mardin haberleri, Son dakika Mardin, Dargeçit Son durum
Dargeçit'te, 11 Aralık tarihinde uygulanan sokağa çıkma yasağının akşam saat 18.00'de kaldırılmasının ardından Mardin Valiliği'nin yaptığı yazılı açıklamada, örgüte ait çok sayıda silah ve mühimmatın ele geçirildiğini duyurdu.

PKK'YA AĞIR DARBE

Mardin Valiliği tarafından yazılı olarak yapılan açıklamada, 'Dargeçit İlçesimiz Korucu Mahallesi'nde 29 Aralık 2015 Salı günü yapılan arama ve tarama faaliyetleri esnasında bölücü terör örgütüne ait 6 kaleşnikof piyade tüfeği ve tüfeğe ait 15 şarjör, 24 roket atar mühimmatı ve sevk fişekleri, toplam 2 bin kilo patlatılmaya hazır bidon içinde el yapımı patlayıcı, 14 el bombası, 1 telsiz, çok sayıda mühimmat, ilk yardım malzemesi, giyim ve gıda maddesi ele geçirilmiştir.

Vatandaşlarımızın desteği ile yine vatandaşlarımızın huzuru ve güvenliği için yürüttüğümüz terörle mücadelemiz aralıksız devam edecektir' denildi.DHA

Son Güncelleme: 30.12.2015 00:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.