Yine acı haber,yine şehit

Mardin’den yine acı haber geldi.Teröristlerin kurduğu tuzağın patlaması sonucu 1 polis şehit oldu.

22 Mart 2016 Salı 14:30
Yine acı haber,yine şehit






 

Yine acı haber,yine şehit


Mardin’den yine acı haber geldi.Teröristlerin kurduğu tuzağın patlaması sonucu 1 polis şehit oldu.

 

Mardin‘in Mazıdağı İlçesi Diyarbakır karayolu üzerindeki Sultan Şeyhmus Köyü yakınlarında meydana gelen saldırıda PKK‘lılar karayoluna tuzakladıkları bombayı zırhlı polis aracının geçişi sırasında uzaktan kumanda ile infilak ettirdi. Şiddetli patlamada araçta bulunan 1 özel harekat polisi şehit olurken, 3 polis memuru da yaralandı.

Yaralı polisler olay yerine giden ambulanslarla Mazıdağı ve Mardin’deki hastanelere götürülerek tedavi altına alındı. Bölgeye takviye ekipler sevk edilerek saldırıyı düzenleyen PKK’lıların etkisiz hale getirilmesi için operasyon başlatıldı. Karayolu da ulaşıma kapatılarak başka patlayıcı bulunup bulunmadığı araştırılıyor. 

Son Güncelleme: 22.03.2016 14:31
Anahtar Kelimeler:
MardinşehitPolis
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
rahim 2016-03-22 15:59:32

her sabah bir şehit haberleriyle uyanıyoruz. yeter artık bu ateşe bir su dökmemiz gereker. vatandaş olarak bütünleşip teröre isyan etmeliyiz yoksa çok canımız yanacak...

Avatar
celal 2016-03-22 23:34:18

her sabah bir şehit haberi ile uyanıyor ve acı haber ile kahroluyoruz. ne zaman bitecek bu sancılı günler ne zaman düzelecek bu tip durumlar....