Yolda yürürken kalbinden bıçakladılar

Bursa Gemlik'te sahile gezmek için çıkan 30 yaşındaki Düzgün Akyıldız, yolda tartıştığı 27 yaşındaki E.Y. tarafından kalbinden bıçaklandı.

27 Aralık 2015 Pazar 01:35
Yolda yürürken kalbinden bıçakladılar






Yolda yürürken kalbinden bıçakladılar

Bursa’nın Gemlik ilçesi’nde sahile gezmek için çıkan 30 yaşındaki Düzgün Akyıldız, yolda tartıştığı 27 yaşındaki E.Y. tarafından kalbinden bıçaklandı. Hastaneye kaldırılan Akyıldız yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olay, saat 19.30 sıralarında Gemlik ilçesi Balıkpazarı Mahallesi’nde meydana geldi. Bir fabrikada işçi olarak çalışan 30 yaşındaki Düzgün Akyıldız sahilde yürüyüş yapmak için evinden çıktı. İddiaya göre yolda yürürken karşılaştığı 27 yaşındaki E.Y. ile tartışan Düzgün Akyıldız kalbinden bıçaklandı.

Yere yığılan Akyıldız çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalesinin ardından Muammer Ağım Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Akyıldız, burada doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

E.Y., cinayette kullanılan bıçağı olay yerinde atıp kaçtı. Polis tarafından suç aleti bıçağı incelenmek üzere el konuldu. Cumhuriyet Savcısı tarafından yapılan incelemenin ardından Düzgün Akyıldız’ın cesedi otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu’na götürüldü. Düzgün Akyıldız'ın yakınları hastane önünde sinir krizleri geçirirken, kaçan zanlının yakalanması için araştırma başlatıldı.

Son Güncelleme: 27.12.2015 01:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.