Zeytinburnu'nda üniversiteli kıza saldırı

İstanbul'da bir üniversitede öğrenim gören genç kızı, evine kadar takip ettikten sonra merdivende saldıran zanlı asayiş şube ekipleri tarafından yakalandı.

18 Şubat 2018 Pazar 19:15
Zeytinburnu'nda üniversiteli kıza saldırı






Zeytinburnu'nda üniversiteli kıza saldırı

İstanbul Zeytinburnu'nda üniversite öğrencisi 19 yaşındaki genç kızı adım adım takip ederek evinin girişinde saldırıya yeltenen zanlı, polisin ısrarlı takibinin ardından yakalandı.

Zeytinburnu'nda bir şüphelinin, üniversiteli genç kızı adım adım takip edip girdiği apartmanda saldırdığı ve hızla binadan çıkışı güvenlik kameralarına yansıdı.

Edinilen bilgiye göre, olay geçtiğimiz Cuma günü öğlen saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgelere göre, bir apartmanda oturan üniversite öğrencisi 19 yaşındaki E.Ö, okuldan çıkıp evine gidiyordu.

Genç kız, oturduğu dairenin apartman kapısını açtı ve içeriye girdi. Bu sırada şüpheli de kapıyı tutarak aynı apartmana giriş yaptı. Merdivenlerden çıkan genç kızı durduran zanlı, iddiaya göre burada E.Ö.'nün boğazını sıkıp saçlarını çekti. Genç kız, şüphelinin elinden kurtulup koşarak evine girdi. Zanlı ise hızla olay yerinden kaçtı.

Şüphelinin, üniversite öğrencisi kızı adım adım takip etmesi kameralara yansıdı. Görüntülerde genç kızı takip eden kişi arkasından gelerek aynı apartmana giriyor. Saldırgan bir süre sonra apartmandan hızla çıkıp kaçıyor. Olayın ardından, E.Ö. polise giderek şikayetçi olmuştu.

Üniversite öğrencisi genç kızı adım adım takip edip apartmanda saldıran şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Zeytinburnu Asayiş Büro Amirliği'nde sorguya alınan zanlının işlemleri sürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.