Zeytinburnu'nda uyuşturucu çetelerinin savaşı

İstanbul Zeytinburnu'nda bir kişinin öldürüldüğü çete savaşları sosyal medyaya sıçradı. Uyuşturucu karşıtı olduğunu iddia eden çete üyelerinin evinde de uyuşturucu çıktı...

05 Şubat 2018 Pazartesi 15:58
Zeytinburnu'nda uyuşturucu çetelerinin savaşı






Zeytinburnu'nda uyuşturucu çetelerinin savaşı


Son Dakika Zeytinburnu, Uyuşturucu satıcılarının buluşma noktası haline gelen Zeytinburnu'da çeteler arası savaş ilginç görüntülere sahne oluyor.. Uyuşturucuya karşı olduğunu iddia eden çete ile, uyuşturucu satanlar arasındaki kavganın sosyal medyaya yansıyan görüntüleri polisi harekete geçirdi. Yapılan operasyonda uyuşturucu karşıtı çete içinde de uyuşturucu kullandığı belirlendi.

TORBACILARI ÇIRILÇIPLAK SOYMUŞTU

Zeytinburnu'nda uyuşturucuya karşı olduğunu söyleyerek torbacıları çırılçıplak soyup darp eden çeteden uyuşturucu çıktı. Bahri Ö. ve 5 adamı gözaltına alındı. Zanlıların adreslerinde yapılan aramalarda fişek, çelik yelek ve bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.

CİNAYETTE ÇETE İZİ VAR MI YOK MU?

Edinilen bilgilere göre, İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, geçen ay Zeytinburnu'nda Ahmet Burak G. tarafından vurularak yaralanan organize suç örgütü lideri Bahri Ö. ve grubunu yakın takibe aldı. Bahri Ö. ve adamlarının, uyuşturucu satıcılarına karşı oldukları izlenimini vermek için, uyuşturucu satıcılarını çırılçıplak soyarak darp ettikleri ve bu görüntüleri de sosyal medya üzerinden yayınladıkları tespit edildi.
Organize polisi, Bahri Ö. ve adamlarına yönelik operasyon düzenledi. Bahri Ö. 5 adamıyla birlikte gözaltına alındı. Bahri Ö.'nün adamlarının ev aramalarında 92 adet fişek, çelik yelek ve bir miktarda uyuşturucu ele geçirildi.

İKİ ÇETENİN KANLI HESAPLAŞMASI SÜRÜYOR

Zeytinburnu'nda faaliyet gösteren Bahri Ö. ve Burak D. liderliğindeki iki grup arasındaki çatışma devam ediyor. Bahri Ö.'ye silahlı saldırıda bulunan Ahmet Burak G., yakalanırken, Burak D.'nin babası Faruk D. de uğradığı silahlı bir saldırıda hayatını kaybetmişti. Faruk D.'ye düzenlenen saldırının Bahri Ö. gurubu tarafından yapılıp yapılmadığı araştırılıyor. KAYNAK; Gazete Habertürk Nihat Uludağ'ın haberi...

Anahtar Kelimeler:
Son Dakika Zeytinburnu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.