Zincirlikuyu mezarlığında Hollandalı kıza tecavüz girişimi

İstanbul'un en işlek yerlerinden birinde yer alan Zincirlikuyu Mezarlığı'nda bir kişinin tacavüz girişimine maruz kalan üniversiteli genç kızın yardımına polis yetişti.

30 Ağustos 2017 Çarşamba 23:13
Zincirlikuyu mezarlığında Hollandalı kıza tecavüz girişimi






Zincirlikuyu mezarlığında Hollandalı kıza tecavüz girişimi


Hollandalı üniversiteli genç bir kıza mezarlıkta tecavüz etmeye kalkan zanlı polis tarafından yakalandı. Turist olarak İstanbul'a gezmeye gelen 19 yaşındaki H.G. adlı genç kız, yakalanan saldırganı teşhis etti.

İstanbul Zincirrlikuyu Mezarlığı'nda Hollandalı üniversite öğrencisi 19 yaşındaki H.G.'ye tecavüz etmeye çalışan şüpheli polis tarafından yakalandı. Genç kızın teşhis ettiği  şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

GENÇ KIZI TAKİP ETTİ

Zincirlikuyu Mezarlığında önceki gün meydana gelen olayda turist olarak İstanbul'a gelen Hollanda uyruklu H.G. bir arkadaşını ziyaret ettikten sonra evine dönmek üzere Zincirlikuyu mezarlığının içinden geçmek istedi. Polis kayıtlarına göre mezarlık kenarında bekleyen bir kişi, genç kızın peşine düşerek onu takip etmeye başladı. H.G.'nin yanına yaklaşarak konuşmak isteyen karşı koyunca cinsel tacizde bulunan şüpheli genç kızın bağırmaya başlayıp mücadele etmesi üzerine korkarak kaçtı.

POLİS ZANLIYI YAKALADI

Ancak şüpheli fazla uzaklaşamadan ihbar üzerine polis olay yerine gelen polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
 Poliste verdiği ifadesinde suçlamaları kabul etmeyen şüpheli E.G. genç kız tarafından teşhis edildi. Şüpheli çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Son Güncelleme: 30.08.2017 23:20
Anahtar Kelimeler:
TecavüzZincirlikuyu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.