Eski sevgili 'banyoda yüzü sabunluyken' öldürüldü iddiası

Eski sevgili

Mustafa KOZAK/ANTALYA, () - ANTALYA'da tartıştığı eski sevgilisi 22 yaşındaki Semih Al'ı evin banyosunda kalbinden bıçaklayarak öldüren 23 yaşındaki Selma Yıldız'ın yargılanmasına devam edildi. Olayın kaza değil, planlayarak işlenmi?

Mustafa KOZAK/ANTALYA, () - ANTALYA'da tartıştığı eski sevgilisi 22 yaşındaki Semih Al'ı evin banyosunda kalbinden bıçaklayarak öldüren 23 yaşındaki Selma Yıldız'ın yargılanmasına devam edildi. Olayın kaza değil, planlayarak işlenmiş cinayet olduğunu  iddia eden öldürülen gencin yakınlarının avukatı, olayın Semih Al banyoda sabunlanırken meydana gelmiş olabileceğini söyledi.
Geçen 30 Temmuz günü Elazığ'ın Palu İlçesi'nden Antalya'ya gelen Semih Al, ayrıldığı sevgilisi Selma Yıldız'ın Duraliler Mahallesi 4582 Sokak'taki evine gitti. Semih Al, banyoda kalbinden bıçaklanarak öldürüldü. Selma Yıldız, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Eski sevgilisinin kaza sonucu öldüğünü iddia eden Yıldız, Semih Al'ın kendilerini rahatsız ettiğini, Elazığ'dan Antalya'ya bu yüzden geldiklerini iddia etti. Semih Al'ın da yerlerini tesbit edip Antalya'ya geldiğini anlatan Selma Yıldız, evde çıkan tartışmada da kaza sonucu öldüğünü söyledi.
Olayla ilgili Selma Yıldız hakkında 'kasten adam öldürmek' suçundan ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açıldı. Antalya 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın 6'ncı duruşmasına tutuklu sanık Selma Yıldız, tutuksuz yargılanan annesi Fatma Yıldız, öldürülen Semih Al'ın babası Çetin Al ile tarafların avukatları katıldı. Yıldız bu duruşmada da olayın kaza sonucu meydana geldiğini iddia etti.
'SEMİH'İ SELMA ÇAĞIRDI'
Semih Al'ın yakınlarının avukatı Göksu Aslan, sanıkların Semih Al'dan korkup Elazığ'dan Antalya'ya kaçtıkları iddiasının doğru olmadığını söyledi. Aksine Semih Al'ı Elazığ'dan Antalya'ya çağıranın da Selma Yıldız olduğunu öne süren avukat Göksu Aslan, bu konuda Samet Akbulut ile Mehtap Çiftçioğlu'nun tanık olarak dinlenmesini talep etti. Yapılan davet üzerine Semih Al'ın Antalya'ya gelip Selma Yıldız ile birlikte sahillerde fotoğraf çektirdiğini anlatan Göksu, buna dair yazışma ve fotoğrafları mahkemeye verdi. YÜZÜ SABUNLUYKEN BIÇAKLAMIŞ
Semih Al'ın kaza sonucu değil, bizzat tasarlayarak, planlayarak öldürüldüğünü düşündüklerini belirten Avukat Göksu şöyle dedi:
"Hatta bu ölümün sanığın evinde banyoda muhtemelen saçları ve yüzü sabunlu haldeyken meydana geldiğini düşünüyoruz. Ayrıca bu beyanı teyit eder mahiyette 112 acil servis görevlilerinin de dinlenmesini talep ediyoruz. Çünkü maktul Semih Al, sanığın evinin banyosunda çıplak bulunmuştur. Sanık savunmasında Semih yaralandıktan sonra üzerindeki giysiyi çekiştirme suretiyle kendisinin çıkardığını söylemektedir. Vefat eden Semih 95 kilo civarında 1.85 boyunda atletik yapıda bir insandı. Elbisenin basit bir çekiştirmeyle çıkmayacağı sabittir. Ayrıca Semih göğsünden yaralandığı halde neden maktulün alt çamaşırları çıkartılmıştır? Bu açıklanmaya muhtaç bir durumdur."
Semih Al'ın babası Çetin Al da avukatlarının beyanlarına katıldığını söyledi.
DAHA ÖNCE DE ŞİDDET UYGULAMIŞ
Selma Yıldız'ın avukatı Gürsel Dağadası ise Semih Al'ın geçmişte Elazığ'da Selma Yıldız'a şiddet ve taciz uyguladığını savundu. Bununla ilgili Elazığ Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldığını, Selma Yıldız'ın yoğun baskı sonucu şikayetinden vazgeçtiğini, ancak olayın kamu davası olarak devam ettiğini anlatan avukat Dağadası, ölenin bu şekildeki salgırgan davranışları nedeniyle Selma Yıldız ile annesinin Antalya'ya kaçmak zorunda kaldıklarını iddia etti.
Semih Al'ın, Selma Yıldız'ın adresini tespit ederek Antalya'ya geldiğini söyleyen avukat Dağadası, ölenin konuşma bahanesiyle geidiği evin anahtarını gizlice aldığını öne sürdü. Sonra da bu anahtarla Fatma Yıldız evde uyurken Semih Al'ın kapıyı açıp içeri girdiğini iddia eden avukat Dağadası, "Selma o sırada evde yokmuş. Selma eve geldikten sonra Semih Al kendisini darp edip tacizde bulundu" dedi.
SANIK AVUKATI: KAZAYLA OLDU
Avukat Dağadası, ölen Semih Al'ın, Fatma Yıldız'ın kafasını da duvara çarpıp bayılttığını ileri sürdü. Annesi bayılınca sıranın kendine geldiğini düşünen Selma Yıldız'ın da mutfaktan bir bıçak alıp Semih Al'ı evden gitmesi için ikaz ettiğini savunan Dağadası, "Fakat buna rağmen maktul Selma'nın üzerine yürüyerek bıçak darbesine maruz kalmıştır. Yaralanma olayından sonra da Selma Yıldız maktule tampon yapıp olay yerine ambulans çağırmıştır. Yaraya tampon yapmak için maktulün üst tarafındaki giysiler çıkartılmıştır. Sanığın altındaki kapri şort ise eve gelen 112 ekipleri tarafından vücutta başka bir yara olup olmadığının tespiti amacıyla çıkartılmıştır" dedi. Olayın kazadan ibaret olduğunu söyleyen avukat Dağadası, müvekkilinin tahliyesini istedi.
Sanık Fatma Yıldız da Semih Al'a olay gecesi evden gitmesi için yalvardığını söyledi. Yıldız, "Kızımın elinde bıçak vardı. Semih kızımın üzerine müdahale etti. Bu sırada bıçak Semih'in göğüs kısmına battı. Semih yaralanınca geri geri gidip banyoya düştü. Kızım hemen ambulans çağırdı. Ben o gece banyo yapmıştım. Banyoyu temizlememiştim. Belki o nedenle Semih'te sabun bulaşığı olabilir" dedi.
Sanığın tahliye talebini reddedip tutukluluk halinin 20 Mart tarihinde incelenmesine karar veren mahkeme, duruşmayı 16 Nisan'a erteledi.

FOTOĞRAFLI

 



Bodrum Rallisi'nde heyecan dorukta

Togg, Milli Takımlar Ana Sponsoru Oldu

Şahika Ercüment, Baykal Gölü'nde buz altına dalacak

Castrol Ford Team Türkiye, Ege Rallisi’nde Podyumda!

Almanya'da İstanbul için tarihi imza

Şampiyon Takım Kupasını Nigel Hayes-Davis’ten Aldı

Derbi maçı öncesi uzmanı uyardı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin masa tenisi sporcusundan üstün başarı

Galatasaray zoru başarabilecek mi? Fenerbahçe tura çok yakın

“Bu istikrarsızlık benim kabahatim mi?”

Çağlayan Topaloğlu'ndan ortalık karıştıran iddialar

Zeynep Abdullahoğlu densizliğe Atatürk'le yanıt verdi

İGA'da aracını park eden Zafer Algöz, ücrete isyan etti

Uyuşturucu iddiası | Polat çifti avukatından açıklama

İsmail Türüt | Onlar gibi şarkı yapsam köprüden atlar intihar ederim

Üsküdar'da Sevgi Pazarı kuruluyor

Göknur Sevgililer Günü için söyleyecek

Beste Acar'ın telefonundan çıkan böceğin sırrı!

Mahmut Tuncer'in Kayınvalidesi Yüksel Özsoy hayatını kaybetti

Kız Kardeşim Projesi Yeni Yıldızlarını Arıyor

Miting meydanlarını gölgeleyen küfürlere tepki yağıyor

TKP: Yönetici ve üyelerimiz derhal serbest bırakılmalıdır

Özgür Özel'in hedefinde AKP ve yandaş medya var

CHP 6 Nisan'da olağanüstü kurultaya gidiyor

İmamoğlu, adaylığını açıkladı ortalığı karıştırdılar

Arıkan: Lükse, şatafata var, emekliye gelince yok!

Yeni infaz düzenlemesi ile teröristler af mı edilecek?

Osman Gökçek'in 'iftar' iftirasına sert tepki

Erdoğan'a oy verdim diyen İYİ Partiyi vekil CHP'ye katılacak

Ahmet Zeki Üçok, Meral Akşener'i suçladı

Tıklamadan önce düşünün

KOBİ’ler için hassas verileri koruma rehberi

Yalnızlığa ‘robot eş’ çözümü korkutuyor!

Kişisel Verilerimizi Korumak Geleceğimizi Korumaktır

TEKNOFEST 2025’te Yepyeni Bir Yarışma

İşten çıkarılmadınız, dolandırıldınız!

Geleceğin Sağlık Çözümleri TEKNOFEST Gençleri Tarafından Şekillenecek!

TECH İstanbul dijital dönüşümün zirvesinde

Sarsılmaz, Enforce Tac ve IWA’da fark yaratıyor

TEKNOFEST Robolig Yarışmasına Başvuru İçin Son 8 Gün!

Sofradaki Sessiz Kahraman | Gerçek Gıdanın Psikolojiye Etkisi

Menenjit saatler içinde ölüme neden olabiliyor!

Gürültü hassasiyeti sağlığı tehdit ediyor!

Türk doktorlardan tıp tarihinde dünyada bir ilk

‘R’ Harfini Söyleyemeyen Çocuklar İçin Gizli Neden: Dil Bağı

Bahar aylarında artan alerjik burun akıntısına dikkat!

Spora yeni başlayacak çocukların yapması gerekenler!

Sahurda ne kadar su içmeli?

Şehir Hayatı Kalbinizi Yoruyor

Su arıtma cihazları, yararlı mineralleri öldürüyor mu?

Çağlayan Topaloğlu'ndan ortalık karıştıran iddialar

Mardin Ovası için korkutan uyarı bilim insanlarından geldi

Sigorta sektörü 2025 zirvesinde buluşacak

Sofradaki Sessiz Kahraman | Gerçek Gıdanın Psikolojiye Etkisi

Gözaltına alınanların isimleri belli oldu

İBB'ye İSKİ operasyonu Sazlıdere intikamı mı?

İstanbul'da deprem | Naci Görür önemli soruya cevap verdi

İstanbul'da deprem | 6,2 için uzmanlar ne diyor?

23 Nisan kutlu olsun | Milli Karargah 105 yaşında

İstanbul Boğazı Yunus Gözlem etkinlikleri başlıyor

Tıklamadan önce düşünün

AcerPro'nun 20.Yılı Dijital Dönüşümün Mimarı

Menenjit saatler içinde ölüme neden olabiliyor!

Gençler ‘dalgalı’; kıdemli çalışanlar ‘ikinci’ ve ‘portföy’ kariyer peşinde

Bodrum Rallisi'nde heyecan dorukta

Gürültü hassasiyeti sağlığı tehdit ediyor!

Rüzgar endüstrisi 2.2 milyar dolara ulaştı

Türk doktorlardan tıp tarihinde dünyada bir ilk

Anksiyete kişinin işlevselliğini bozuyorsa önlem alınmalı!

Orzaks, Bilimin Işığında Geleceğe Yatırım Yapıyor

Sigorta Sektörünün Dijital Dönüşümünde 20 Yıllık Yolculuk Acerpro

İstanbullular Millet İftarında buluştu

Bursa'da otelde yangın faciası 2 kişi can verdi

Boykot listesi güncellendi, dev meydan mitingleri geliyor

Her Şey Çok Güzel Olacak Berkay tutuklandı

Kartalkaya faciası | Ruhsat veren müdür gözaltında

AKP'li Mücahit Birinci'ye tepki yağdı

Miting meydanlarını gölgeleyen küfürlere tepki yağıyor

TKP: Yönetici ve üyelerimiz derhal serbest bırakılmalıdır

KOBİ’ler için hassas verileri koruma rehberi

Yükleniyor