Kiracısına domuz bağlı işkence yapmış

Kiracısına domuz bağlı işkence yapmış

Bursa'da oda kiraladığı şahsa dehşeti yaşatan ev sahibi, kadın kıyafeti giydirip domuz bağıyla işkence yaptığı ortaya çıktı

Kiracısına domuz bağlı işkence yapmış

 


Bursa'da 37 yaşındaki Mehmet Ö., Ozan U.'nun evinin bir odasını aylık 4 bin liraya kiraladı. Üç gün sonra eve gelen misafirlerden rahatsız olan Mehmet Ö., parasını geri alıp ayrılmak istedi. Para karşılığı cep telefonunu alan Mehmet Ö., 10 gün sonra Ozan U. tarafından konuşmak için çağrıldı ve evde işkenceye maruz kaldı. Mehmet Ö.'ye kadın kıyafetleri giydirilip, fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı.

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde gündelik işlerde çalışan Mehmet Ö.'nün kiraladığı oda, kabus dolu günlere sahne oldu. İddiaya göre, Mehmet Ö., kiraladığı odada misafir trafiğinden rahatsız olunca parasını isteyip çıkmak istedi. Ancak bu talep, ev sahibi Ozan U. ve arkadaşlarının acımasız şiddetine neden oldu.

Mehmet Ö., Yıldırım ilçesindeki Ozan U.'nun evinde aylık 4 bin liraya bir oda kiralamıştı. Evde sadece üç gün kalan Mehmet Ö., misafir yoğunluğundan rahatsız olup parasını geri isteyerek evden ayrılmak istediğini söyledi. Nakit parası olmadığını belirten Ozan U., Mehmet Ö.'ye alacağına karşılık cep telefonunu verdi.

Ancak olaylar burada bitmedi. İddiaya göre, Ozan U., on gün sonra Mehmet Ö.'yü helalleşmek için evine davet etti. Mehmet Ö., bu daveti kabul ederek eve gittiğinde, Ozan U. ve arkadaşları Semih S. (34) ile Volkan K. (30) tarafından kapı kilitlenerek demir çubuk ve sopalarla dövüldü. Gürültüyü duyan Ozan U.'nun babası Osman U. (66) da Mehmet Ö.'ye tokat attı.

Şiddetin boyutu burada da kalmadı. Bir gün sonra eve gelen Ozan U.'nun eşi Mine U. (30), iddiaya göre Mehmet Ö.'ye kadın iç çamaşırı giydirip, müzik eşliğinde oynattı ve bu anları fotoğraflayarak sosyal medyada paylaştı. Mehmet Ö., bu utanç verici paylaşımlar üzerine Volkan K.'nin eşi tarafından kurtarılıp polise teslim edildi.

'BENİ ÇOK FENA DÖVDÜLER'
Mahkemede mağdur olarak ifade veren Mehmet Ö., yaşadığı dehşeti şöyle anlattı: "Gündelik işçi olarak çalışıyorum. Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine tanıştığım sanıkla evinin bir odasını aylık 4 bin liraya kullanmam koşuluyla anlaştık. Eve gelip gidenin sayısı belli değildi ve rahatsız oldum. Üçüncü gün çıkacağımı söyleyip paramı istedim. O da nakit olmadığını belirtip, satmam için cep telefonunu verdi. On gün sonra telefon açıp helalleşmek için beni ikametine çağırdı. Eve girince iki arkadaşıyla kapıyı kilitleyip, bana saldırdılar. Demir çubuk ve büyük bir sopayla acımasızca vurdular. Beni çok fena dövdüler."

Mehmet Ö., tuvaletin havalandırma boşluğundan yardım istemeye çalıştığını, sesini duyuramayınca kapıyı kırarak çıkarıldığını ve ardından domuz bağıyla bağlanarak işkenceye devam edildiğini belirtti. Gözyaşları içinde devam eden Mehmet Ö., "Evde kaldığım ikinci gün, Ozan'ın üst katta oturan babası eve gelip bana iki tokat attı. Sonra eşi gelip, kadın iç çamaşırlarını bana giydirerek müzik eşliğinde oynattı ve fotoğraflarımı çekerek sosyal medyadan paylaştı. Canımı çok yaktılar. Sosyal medyadaki paylaşımı gören sanıklardan Volkan K.'nin eşi eve gelip beni kurtardı ve polise getirdi." dedi.

SANIKLARIN SAVUNMASI
Tutuklu olarak duruşmada savunmasını yapan Ozan U., Mehmet Ö.'nün gerçekleri söylemediğini iddia ederek, "Evimin odasını verdiğim Mehmet Ö. telefonumu çaldı. Üstelik bana ve eşime küfretti. Ben de kendisini dövdüm. Olay, bundan ibaret hakim bey" dedi.

Mine U. ise, "Eve geldiğimde müşteki, kadın iç çamaşırlarını giymişti. Benim olay ile hiçbir alakam yok." şeklinde ifade verdi. Semih S.'nin avukatı Canan Kongur, müvekkilinin olayla hiçbir ilgisi olmadığını belirterek, "Müvekkilim olay günü ve olay anında müşteki darbedilirken, kadın iç çamaşırları giydirilirken ve resmedilirken o ortamda kesinlikle bulunmamıştır. Beraatini istiyorum." dedi.

TAHLİYE KARARI
Osman U. ve Volkan K. de yöneltilen suçlamaları kabul etmezken, mütalaa veren savcı, sanıklar hakkında 'Yaralama', 'Tehdit' ve 'Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından 2 yıldan 10 yıla kadar hapis cezası talep etti. Mahkeme heyeti, karar aşamasına gelen duruşmayı erteleyerek, tek tutuklu sanık Ozan U.'nun tahliyesini kararlaştırdı.



Bodrum Rallisi'nde heyecan dorukta

Togg, Milli Takımlar Ana Sponsoru Oldu

Şahika Ercüment, Baykal Gölü'nde buz altına dalacak

Castrol Ford Team Türkiye, Ege Rallisi’nde Podyumda!

Almanya'da İstanbul için tarihi imza

Şampiyon Takım Kupasını Nigel Hayes-Davis’ten Aldı

Derbi maçı öncesi uzmanı uyardı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin masa tenisi sporcusundan üstün başarı

Galatasaray zoru başarabilecek mi? Fenerbahçe tura çok yakın

“Bu istikrarsızlık benim kabahatim mi?”

Çağlayan Topaloğlu'ndan ortalık karıştıran iddialar

Zeynep Abdullahoğlu densizliğe Atatürk'le yanıt verdi

İGA'da aracını park eden Zafer Algöz, ücrete isyan etti

Uyuşturucu iddiası | Polat çifti avukatından açıklama

İsmail Türüt | Onlar gibi şarkı yapsam köprüden atlar intihar ederim

Üsküdar'da Sevgi Pazarı kuruluyor

Göknur Sevgililer Günü için söyleyecek

Beste Acar'ın telefonundan çıkan böceğin sırrı!

Mahmut Tuncer'in Kayınvalidesi Yüksel Özsoy hayatını kaybetti

Kız Kardeşim Projesi Yeni Yıldızlarını Arıyor

Miting meydanlarını gölgeleyen küfürlere tepki yağıyor

TKP: Yönetici ve üyelerimiz derhal serbest bırakılmalıdır

Özgür Özel'in hedefinde AKP ve yandaş medya var

CHP 6 Nisan'da olağanüstü kurultaya gidiyor

İmamoğlu, adaylığını açıkladı ortalığı karıştırdılar

Arıkan: Lükse, şatafata var, emekliye gelince yok!

Yeni infaz düzenlemesi ile teröristler af mı edilecek?

Osman Gökçek'in 'iftar' iftirasına sert tepki

Erdoğan'a oy verdim diyen İYİ Partiyi vekil CHP'ye katılacak

Ahmet Zeki Üçok, Meral Akşener'i suçladı

Tıklamadan önce düşünün

KOBİ’ler için hassas verileri koruma rehberi

Yalnızlığa ‘robot eş’ çözümü korkutuyor!

Kişisel Verilerimizi Korumak Geleceğimizi Korumaktır

TEKNOFEST 2025’te Yepyeni Bir Yarışma

İşten çıkarılmadınız, dolandırıldınız!

Geleceğin Sağlık Çözümleri TEKNOFEST Gençleri Tarafından Şekillenecek!

TECH İstanbul dijital dönüşümün zirvesinde

Sarsılmaz, Enforce Tac ve IWA’da fark yaratıyor

TEKNOFEST Robolig Yarışmasına Başvuru İçin Son 8 Gün!

Sofradaki Sessiz Kahraman | Gerçek Gıdanın Psikolojiye Etkisi

Menenjit saatler içinde ölüme neden olabiliyor!

Gürültü hassasiyeti sağlığı tehdit ediyor!

Türk doktorlardan tıp tarihinde dünyada bir ilk

‘R’ Harfini Söyleyemeyen Çocuklar İçin Gizli Neden: Dil Bağı

Bahar aylarında artan alerjik burun akıntısına dikkat!

Spora yeni başlayacak çocukların yapması gerekenler!

Sahurda ne kadar su içmeli?

Şehir Hayatı Kalbinizi Yoruyor

Su arıtma cihazları, yararlı mineralleri öldürüyor mu?

Her 5 çocuktan biri büyüme sorunu yaşıyor

Ümit Gürelman’a Vefa Konseri

Beylikdüzü'nde metrobüsler çarpıştı, ölü ve yaralılar var

Seyyar baz istasyonu kurarak dolandırmışlar

İstanbul depremi için harita yayınlayarak bilgilendirdi

Selçuk Bayraktar'dan sonra Güler Sabancı'yı kopyaladılar

Çağlayan Topaloğlu'ndan ortalık karıştıran iddialar

Mardin Ovası için korkutan uyarı bilim insanlarından geldi

Sigorta sektörü 2025 zirvesinde buluşacak

Sofradaki Sessiz Kahraman | Gerçek Gıdanın Psikolojiye Etkisi

Gözaltına alınanların isimleri belli oldu

İBB'ye İSKİ operasyonu Sazlıdere intikamı mı?

İstanbul'da deprem | Naci Görür önemli soruya cevap verdi

İstanbul'da deprem | 6,2 için uzmanlar ne diyor?

23 Nisan kutlu olsun | Milli Karargah 105 yaşında

İstanbul Boğazı Yunus Gözlem etkinlikleri başlıyor

Tıklamadan önce düşünün

AcerPro'nun 20.Yılı Dijital Dönüşümün Mimarı

Menenjit saatler içinde ölüme neden olabiliyor!

Gençler ‘dalgalı’; kıdemli çalışanlar ‘ikinci’ ve ‘portföy’ kariyer peşinde

Bodrum Rallisi'nde heyecan dorukta

Gürültü hassasiyeti sağlığı tehdit ediyor!

Rüzgar endüstrisi 2.2 milyar dolara ulaştı

Türk doktorlardan tıp tarihinde dünyada bir ilk

Anksiyete kişinin işlevselliğini bozuyorsa önlem alınmalı!

Orzaks, Bilimin Işığında Geleceğe Yatırım Yapıyor

Sigorta Sektörünün Dijital Dönüşümünde 20 Yıllık Yolculuk Acerpro

İstanbullular Millet İftarında buluştu

Bursa'da otelde yangın faciası 2 kişi can verdi

Boykot listesi güncellendi, dev meydan mitingleri geliyor

Yükleniyor