Mahmut Hoca okulun HABABAM talebelerinin Fenerbahçe maçına gitmesine engel olurdu. Güzel sahneler vardı. Hababam sınıfı Mahmut Hoca'ya rağmen maça gider ve maçta Mahmut Hoca'ya yakalanır ceza alırlardı.
   Filmlerde izleyip güldüğümüz keyif aldığımız bu sahne bu akşam gerçek oldu. Hababam sınıfının oyuncuları hayatta olan tüm kadro yine maça geldiler.
   Bu moral ve bu güzel hava ile maça başladı sarılacivertliler.
   Maçın başından sonuna kadar üstün oynadılar. Kolay değil en yakın rakipleri puan kaybettikleri hafta bu maç çok önem taşıyordu. Maçı alırlarsa puan farkı tekrardan Sekize çıkacak ve verdikleri kredileri geri alacaklardı.
   Aldılar da. Formda olan Volkan ve Kuyt ile maça damgalarını vurdular. Bir de Mehmet Topal olağanüstü oynadılar.
   Maçın ilk yarısında Kuyt ile golü bulan ve Volkan ile süper gollük pozisyonları kurtaran sarılacivertliler maçı bileklerinin hakları ile aldılar.
   Kayseri Erciyes kolay takım değil son dört maçını da aldı. Hikmet Hoca takıma ayrı hava getirmiş, çok koşuyorlar ve iyi oynuyorlar.
   Fenerbahçe rakipleri Galatasaray  ve Beşiktaş'ın puan kaybettikleri hafta daha önceki haftalarda kaybettikleri kredileri geri aldılar ve farkı açtılar.
  Hepsi üzerine düşen görevi layıkı ile yaptı ve olağanüstü oynadı. Hele Sow herkese ders verdi. Profesyonel ve görevini layıkıyla ile yapmaya çalışan bir futbolcunun nasıl kaçırdığı goller sonrası gözyaşı dökmesi uzun yıllar hatırlarda kalacak.
   Bu macın çok fazla kritiği yapılmaz. Kazanan haklıdır. Hele puan savaşı varsa yüzdeyüzlü haklıdır.
   Fenerbahçe geçtiğimiz hafta kaybettiği puanları ve kredileri bu hafta toptan geri aldı ve Ligde son derece önemli bir yere geldi. Bundan sonra hata yapmazlarsa mutlu sona yaklaşmalarına artık az kaldı.
   Tebrikler sarılacivertli futbolcular, tebrikler Ersun Hoca, tebrikler Yönetim Kurulu.
   

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.