Hovardabahçe


    Fenerbahçe şampiyonluk yolunda erimeye devam ediyor.Son oynadığı Osmanlıspor,Konyaspor ve Galatasaray maçlarında  7 puan kaybeden sarılacivertliler bu sonuçlarla şampiyonluğu da ellerinden kaçırdılar.
    Ertelenen derbi maçında Galatasaray ile berabere kalan sarılacivertlilere baktığınızda başta teknik direktör Pereira olmak üzere tüm oyuncular için lig bitmiş.Hırs kalmamış.Teknik direktör Pereira elindeki en iyi kadroyu sahaya sürdü, ancak motive edemedi.Maçın başında gol pozisyonlarını önce Van Persie sonra Nani ve Volkan ile cömertçe harcayan sarılacivertliler bu pozisyonlardan sonra ilk yarıda gol pozisyonuna dahi giremedi.Kaçan bu gol pozisyonlarını böyle deneyimli oyuncuların kaçırması ise ayrı bir soru işareti.
   Galatasaray’ gelince.Bu kadar kötü olamazdı.Bu sene lig maratonuna erken havlu atan sarıkırmızılılar bu maçta taraftarlarına oynadıkları özverili futbol ve sonuçla bir nebze olsun mutlu ettiler.
   Fenerbahçe bu kadar kondüsyonu zayıf bir Galatasaray’ı bir daha kolay kolay bulamaz.Ancak dediğim gibi sarılacivertlilerde lig bitmiş.Oyuncuların özgüveni gitmiş.Takımda lider yok.Maç bitse de gitsek havasındalar.
   Orta shada Mehmet Topal formsuzluğu devam.Volkan eski günlerinin mumla arıyor.Nani eski günlerini kendiside ancak videolardan izliyordur.Van Persie takıma katkısı sıfır.Hasan Ali sol kanattan bir tane rakibe çarpmadan yaptığı orta yok.Bir tek çabalayan Alper,Gökhan.
   Van Persie kaçırdığı gollere bakın.Fernandao boş kaleye atamıyor.Kim atacak golleri taraftar mı.
   Maç öncesi yaşanan olay ise ayrı.Teknik direktör Pereira yaptığı talihsiz açıklama ile olayın üzerine tuz biber ekti.Maçtan önce Caner ile tatsız bir olay yaşanmış.Tamam Caner yüzde yüz hatalı.Ama bu konu canlı yayında herkesle paylaşılır mı.Teknik direktör olarak içimizde bir olay oldu,hallederiz der geçersin.Herkesin gözüne baka baka Caner olayını neden paylaşıyorsun canlı yayında.Teknik direktör dediğin takımın tutkalıdır.Kaynaştıran,uyumlu olmasını sağlayan insandır.Ve bu durum sahaya da yansıdı.Sonradan oyuna giren Diego oyundan çok takım arkadaşları ile kavga ediyor.Bu ne sinir.Nasıl profesyonellik.
   Pereira Lig başında Van Persie  ,şimdi Caner krizi yarattı.Pereira’ya kim ne diyecek.
   Şimdi içinizden belki daha lig bitmedi altından çok sular geçecek diyorsunuz  ancak sarılacivertliler bu ruh halleriyle maç kazanamazlar.Ayrıca bu saatten sonra Fenerbahçe şampiyon olurlarsa ki matematiksel olarak bu mümkün.Bu ancak Beşiktaş’ın hediyesi olur.Fark 5 puan kapanmaz değil ancak bu saatten sonra moralli olan Beşiktaş 5 puan kaybetmez.
   Çözüm sarılacivertlilerde yönetimin takıma sahip çıkması ve oyunculara büyük bir moralle kalan maçlarını almalarını sağlamaları şart oldu.Kalan bütün maçlarını alıp,Beşiktaş'ın puan kaybetmelerini beklemek.
    
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.