İki farklı Fenerbahçe

   Fenerbahçe zorlu Beşiktaş deplasmanından çıkamadı.Maçta iki farklı Fenerbahçe seyrettik.İlk yarıda son derece kontrollü oynayan ve Beşiktaş’a gol pozisyonu vermeyen ve bulduğu golle ilk yarıyı önde kapatan bir Fenerbahçe.

   İkinci yarıda adeta sahadan silinen ve ikinci yarının tamamını Beşiktaş karşısında hiçbir varlık gösteremeyen ve kalesinde 3 gol gören bir Fenerbahçe.

   Maç öncesi her iki teknik adamda ellerindeki kadrolarla en iyi onbiri sahaya sürdüler.Beşiktaş’ta kart cezalısı Pepe,Talisca ve son dakikada rahatsızlanan Oğuzhan,Fenerbahçe’de kart cezalısı Hasan Ali Kaldırım forma şansı bulamadılar.

   Aykut Hoca ilk yarıda tam istediği oyun planını uyguladı.Golü de buldular.Defans ve orta saha Beşiktaş’a istediği oyunu oynatmadılar.Fenerbahçe’de her iki yarıda da sahada aksayan tek oyuncu Souza oldu.

   Ancak ikinci yarıda  muhteşem bir Beşiktaş seyrettik.Fenerbahçe’yi adeta sahadan sildiler.Ve oyunun hakimi oldular.Hakları olan 3 golü de bulup söke söke 3 puanı alıp Lig maratonuna devam dediler.

   Fenerbahçe’yi anlamak mümkün değil.İlk yarıda başka, ikinci yarıda başka bir oyun oynuyorlar.İkinci yarı başladığında adeta goller geliyorum dedi.Aykut Hoca elinden geleni yaptı ama yetmedi.Alper, Valbuena oyuna girmesi yetmedi.İlk yarıda da İsmail sakatlanıp oyuna Şener girmesi ile 3 değişiklik hakkını kullanmış oldu.

   Lig yarışında fikstür avantajı Fenerbahçe’de.Sarılacivertliler bu maçla birlikte tek derbileri kaldı Galatasaray.Ve şampiyonluk yarışının en büyük adayı durumundalar.Rakipleri daha derbileri oynamadılar.Oysa Fenerbahçe, Trabzonspor, Başakşehir, Beşiktaş derbilerini tamamladı.Bir tek Galatasaray maçı kaldı.O maçta kendi evinde.

   Fenerbahçe bundan sonra maçlarında hata yapmaz ve puan kaybetmezse şampiyonluk yarışının en büyük favorisi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.