İki farklı Fenerbahçe

   Fenerbahçe  ikinci yarıda ki muhteşem futboluyla Trabzonspor’u farklı yendi.İlk yarı ve ikinci yarı iki ayrı Fenerbahçe seyrettik.İlk yarıda sahada adeta yürüyen sürekli pas hatası yapan bir Fenerbahçe vardı.Sosa futbol kariyerinin en verimsiz futbolunu oynadı.Son derece tutuk ve son derece isabetsiz pas ortalaması ile Sosa izleyenleri şaşırttı.Fenerbahçe’nin yediği golde de Sosa ve Lemos anlaşmazlığı sonucu geldi.

   Erol Bulut ikinci yarıda birçok teknik direktörün yapamayacağı radikal bir değişiklik yaptı.Sosa yerine Sisse ile başladı.Ve sahada bambaşka bir Fenerbahçe seyrettik.Goller arka arkaya geldi.Sisse bir gol, bir asist yaptı bir topu da direkten döndü.Fenerbahçe ikinci yarıda etkili oyunu ile Trabzonspor’a karşı haklı bir galibiyet aldı.

   Fenerbahçe bu sezon zengin oyuncu kadrosu Lig’in en şanslı takımı.Yedek kulübesinden oyuna etki edecek oyuncu sayısı bir hayli fazla.Bu maçta da bunu gördük.Ancak Sosa ve Gustavo aynı anda oynaması biraz zor.İkisi de oyun kurucu ve lider oyuncu.İkisi birarada oynayınca takım adeta fren yapıyor.Ozan her geçen gün daha iyiye gidiyor.İkinci yarı topla attığı bir depar varki ,izleyenlere seyir zevki verdi. 

   Trabzonsor’a gelince.Geçen seneden çok farklı bir Trabzon seyrediyoruz.Geçen sezon etkili futbol oynayan Trabzonspor’dan eser yok.İkinci yarıda art arta yedikleri golden sonra oyundan tamamen koptular.Umarım kısa sürede toparlanırlar.

   Fenerbahçe bu galibiyetle hem moral depoladı hemde yoluna kayıpsız devam etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.