Zorlu Mersin deplasmanında sarılacivertlileri kaptan Emre son dakika golü ile takımını resmen ipten aldı.

   Maça istekli başlayan sarılacivertliler bir türlü istedikleri pozisyonları yakalamadılar.Aksine pozisyon yakalayan Mersin oldu.Mersin’in üç şutu direkten döndü.Şans Fenerbahçe’den yanaydı.

   Maçın ikinci yarısının hemen başında on kişi kalan Mersin kalan dakikalarda gol pozisyonu hariç pozisyon vermedi sarılacivertlilere.

  İsmail Kartal değişik bir teknik direktör.İlk onbir ideal bir kadro sürdü.Ancak daha sonra Kyut inadından vazgeçmedi.Artık ben doksan dakika oynamam diye bas bas bağıran Kyut doksan dakika forma giyiyor.Yedekde oturan kaptan Emre oyuna girince takım kendine geldi.Emre attığı golle sarılacivertlilere hayat verdi.

   Bu gecenin en kötüsü,Caner ve Gökhan oldu.Caner maç boyunca aldığı topları iyi kullanamadı.Gökhan’da öyle.Kanat oyuncuları aksayan sarılacivertliler doğal olarak gol yollarında istediği pozisyonları bulamadılar.

   Fenerbahçe bu kadrosu ile iddia ediyorum.

   Vasat evet vasat oynasa bu maçı güle oynaya kazanır.Ancak vasat dahi oynamıyorlar.Vasatın altında oynuyorlar.Oyuncuların kendilerine güveni kalmamış.Top ayaklarına geldiğinde adeta yakar top oynar gibi hemen topu atıyorlar arkadaşlarına.

   Son haftalardaki puan savaşı doğal olarak futbolcuları etkilemiş.Bu üç takımda da görülüyor.Beşiktaş,Galatasaray ve Fenerbahçeli futbolcular son maçlarında sadece puana oynuyorlar.Haklılar da.Ancak bu tarz durumlarda sakin olan bu kritik durumu iyi yöneten takım şampiyon olacak.Onun için bu kadar tecrübeli futbolculardan kurulu sarılacivertlilerin bu durumu kendi lehlerine çevirmeleri gerekirken acemi acemi oynuyorlar.Gol pozisyonları yok.Gol zaten uzaktan atılan şutla geldi.

   Şimdi kozlar ortaya sıralandı.Fenerbahçe aldığı bu üç puanla,Beşiktaş-Galatasaray maçını beklemeye başladılar.Başakşehir maçını almaları ve Beşiktaş’ın Galatasaray’ı yenmesi durumunda Fenerbahçe şampiyonluk şansı yakalıyacak.Ama bu gerginlik ve vasat altında futbol oynamaları durumunda Başakşehir ve Kasımpaşa maçları sarılacivertliler için çok zor geçecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.