3. Dünya savaşını durduracak kitap; Nefret Psikolojisi

Yazar Akif Manaf'ın son kitabı Nefret Psikolosi'nde hepimizde var olan Nefret duygusunun ne kadar da kolay Sevgiye dönüşeceğini, hayretle okuyacaksınız!

07 Mayıs 2018 Pazartesi 12:51
3. Dünya savaşını durduracak kitap; Nefret Psikolojisi






3. Dünya savaşını durduracak kitap; Nefret Psikolojisi


Kendi alanında 54 kitaba imzasını atan ünlü yazar Akif Manaf’tan 3. Dünya savaşını durduracak nitelikte büyük idrak yaratacak önemli bir eser geldi. 
Nefret Psikolojisi, başlıbaşına nefreti konu alan dünyadaki tek kitap. Yazar Akif Manaf, Nefretin kaynağının Sevgi olduğunu algılatıyor, daha okurken içsel bir devrim yaratıyor. Hepimizde var olan Nefret duygusunun ne kadar da kolay Sevgiye dönüşeceğini, hayretle okuyacaksınız!


Asırlardır yeryüzünde milyarlarca insan “benimki en iyisi” inancı yüzünden birbirini katletti. Kavga, dövüş, savaş ve benzerleri birer nefret patlaması olarak yaşandı. Kişi içinde birikmiş nefreti dışa vurarak nefret zehrinden kurtulmaya çalıştı. Çünkü kimse nefret etmeden savaş kazanamaz. 
 

Peki Nedir Nefreti Dönüştürmenin Yolu?

Yazar, Nefret sevginin ters yansımasıdır. Yıkıcı duygu olan nefret, sevgi ve bencillikten kaynaklanır. Sevgi varoluşun temeli olduğu için ortadan kaldırılamaz fakat bencillik yok edilebilir.” diyerek nefretin tek başına var olmadığını, sevgiden kaynaklandığını, sevginin her zaman nefrete üstün geleceğini, bu bir seçimdir diyerek idrak ettiriyor.  

ARKA KAPAKTAN:


Aşk yağmuru yağdığında kıskançlık şimşeği de çakar ve nefret karanlığı çöker.

Nefret, bir kimseye veya bir şeye karşı duyulan son derece negatif bir duygudur. Nefret son derece sinsi ve yanıltıcı bir duygudur çünkü çoğu zaman tiksinti veya iğrenme hissi olarak ortaya çıkar.

Sevgi kelebeği nefret ateşine daldığında kanatlarını yakar ve artık uçamaz, sadece sürünebilir.

Deliler gibi seven deliler gibi nefret eder. Deliler gibi sevmek akla zarar vermediği halde deliler gibi nefret etmek aklın kaçırılmasına neden olur.

Nefret gerçek sevginin, altın sevgi sikkesinin sahte taklididir. Sevgi olmayınca nefret onun yerine geçer ve sevgiyi taklit eder.

Nefret ile dolu olan her hain içinde bir seri katil potansiyeli taşır. Hain tipolojisi sevgiyi taklit eder ve bu taklidin öteki adı nefrettir.

Kitap sipariş tel: 0532 284 17 90
Bülten Bilgi : elcinerener@gmail.com

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.