Beyaz Show'un yılbaşına özel konukları belli oldu

Cuma gecelerinin vazgeçilmezi olan reyting rekorları kıran Beyazıt Öztürk’ün Beyaz Show 31 Aralık 2015 Perşembe günü Yılbaşı Özel programında konuk edeceği isimler belli oldu.

25 Aralık 2015 Cuma 17:09
Beyaz Show'un yılbaşına özel konukları belli oldu






Beyaz Show'un yılbaşına özel konukları belli oldu

Bir birinden özel konuklarıyla ekrana gelecek olan Beyaz Show Yılbaşı Özel'de Hande Yener, Serdar Ortaç, Murat Yıldırım, Ezgi Mola, Çağatay Ulusoy ve Leyla Lidya konuk olacak.
Yılbaşı gecesi bomba gibi konuklarıyla yine reyting rekorları kırmaya hazırlanan Beyaz Show ‘un yılbaşı özel konukları Serdar Ortaç, Hande Yener, Murat Yıldırım, Ezgi Mola, Çağatay Ulusoy ve Leyla Lydia Tuğutlu olacak. Delibal filmiyle gündemde olan Çağatay Ulusoy ve Leyla Lydia Tuğutlu’nun katılacağı Beyaz Show yılbaşı programı merakla bekleniyor.

BEYAZ SHOW’A YILBAŞI’NDA KATILACAK ÜNLÜLER

Hande Yener Kimdir?

Makbule Hande Özyener 12 Ocak 1973’de dünyaya geldi. Bilinen sahne adıyla Hande Yener, Türk şarkıcı ve söz yazarıdır. Ses getiren bir çıkış yaptığı yıllardan itibaren sık sık çıkardığı albümlerle Türk pop müziğinde kendine yer edindi. Müziğinin yanı sıra kıyafetleri ve sık değiştirdiği saç rengiyle adından bahsettirdi. Zaman zaman müzikal tarzında da değişiklikler yaptı, pop müzikten elektronik müziğe geçtiği dönemde yaptığı “bakkal müziği” tanımlaması yüzünden çeşitli tartışmaların içinde yer aldı.

Küçük yaşlarından beri hayalini kurduğu şarkıcılığı yapmak için Sezen Aksu’ya ulaşmaya çalıştı ve tezgâhtarlık yaptığı mağazaya gelen Hülya Avşar aracılığıyla Aksu’yla tanıştı. Aksu’nun yanında bir dönem geri vokallik yaptıktan sonra Altan Çetin ile çalışarak hazırladığı ilk stüdyo albümü Senden İbaret’i 2000 yılında yayımladı.

Serdar Ortaç Kimdir?

16 Şubat 1970’te İstanbul’da Vakıf Gureba Hastanesi’nde doğan Serdar Ortaç, ilk öğrenimini Kocamustafapaşa’da ve orta öğrenimini Suadiye Lisesi’nde tamamladı. Çocukluğunda babasının yanında çalışır, hafta sonları ise simit ve su satardı. Babası sayesinde iş hayatını ve ayakta durmayı öğrendiğini, bir çok şeyi babasına borçlu olduğunu sanatçı sık sık dile getirmektedir. Yüksek öğrenimine Bilkent Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı Bölümünde başladı fakat tahsilini tamamlamadan üniversiteden ayrıldı.

Bir sene kadar İstanbul’da özel radyolardan birinde program yapımcısı ve sunucu olarak çalıştı. Radyo programlarını dinleyen bir plak yapımcısı tarafından dönemin en büyük plak şirketlerinden biri olan RAKS ile anlaşma yapması teklif edildi. Böylelikle o güne kadar yazdığı şarkılarını, kendi sesi ile seslendirme şansını yakaladı ve ilk albümünü yaptı.

Murat Yıldırım Kimdir?

Annesi ve babası aslen Mardinli olan Yıldırım, babasının öğretmenlik görevi nedeniyle 1979’da Konya’da doğdu. Yıldırım, Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümününden sekizinci senesinde mezun oldu. 20 Haziran 2008’de Fırtına dizisinin setinde tanıştığı Burçin Terzioğlu ile evlendi. 30 Haziran 2014’te ise boşandılar.

2004 yılında Bütün Çocuklarım dizisinde “Mesut” karakterini canlandıran Yıldırım, oyunculuğa Büyük Yalan dizisi ile devam etti. 2006 yılında ilk uzun soluklu çalışması olan Fırtına dizisinde başrol oynayarak ün kazandı. Aynı yıl sinemada Altın Portakal ödülüne aday olan Araf filmi ile ilk kez başrol oynadı.

Başrolünü paylaştığı Tuba Büyüküstün ile Asi dizisinde “Demir” karakteri ile ününü perçinledi. Demir, 25 sene sonra, varlıklı biri olarak Antakya’ya geri dönen ve buradan toprak alan bir gençtir. Demir ve Asi arasında geçen gurur yüklü aşk ise dizinin konusunu oluşturmaktadır.

Ezgi Mola Kimdir?

Mercan Ezgi Mola 29 Mart 1983 yılında İstanbul’da doğdu. Tiyatro, sinema ve televizyon oyuncusudur. 2000 yılında Akademi İstanbul’da eğitimine başladı. Henüz 18’ini bitirmeden Kartal Tibet’in yönettiği Karate Can dizisinde ilk televizyon deneyimini kazandı. Müjdat Gezen Sanat Merkezi’ni kazandı ve 4 yıl eğitim aldı. Bu arada Aydoğan Temel’den de 2 yıl tiyatro eğitimi aldı. 2005 Kasımında BKM Atölye’ye katıldı. 2005 sonbaharında safça bir kuaförü canlandırdığı Hırsız Polis dizisinin gördüğü büyük ilgi sonucu kitlelerce tanınmaya başladı. 2008 yılında Uğur Yücel’in yönetmenliğinde Türkiye’de bir ilk olan Kolay Gelsin adlı doğaçlama sit-com denemesinde rol aldı, ama proje uzun ömürlü olmadı. 2013 yılında Patos cips ve Defacto reklamlarında yer almıştır. Ocak 2015’ten itibaren Procter & Gamble firmasına ait İpana diş macununun reklamlarında rol almaya başlamıştır.

Çağatay Ulusoy Kimdir?

Çağatay Ulusoy 23 Eylül 1990’da İstanbul’da doğdu. Türk oyuncu ve mankendir.2010 yılında Best Model of Turkey birincisi oldu. İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Sulama Sistemleri bölümünde eğitim görmüş ve aynı zamanda Ayla Algan’dan oyunculuk dersleri almaya başlamıştır.

Ayrıca, haftada 2 kez oyuncu Vahide Perçin ve yine kendisi gibi oyuncu olan eski eşi Altan Gördüm’ün sanat okulu Akademi 35 Buçuk’ta oyunculuk dersi almaktadır. İlk rolü 2011’de Show TV’de yayınlanan Adını Feriha Koydum dizisindeki Emir Sarrafoğlu karakteridir. Dizi 2 sezon sürmüştür. Diziye devam ederken 2011’de Anadolu Kartalları filminde de önemli bir rol oynamıştır. Filmde Üsteğmen Ahmet Onur karakterini canlandırmış ve bu rolüyle de büyük beğeni toplamıştır.

Ay Yapım’ın yaptığı, senaryosunu Ece Yörenç’in yazdığı ve 2013 yılının Eylül ayında Star TV’de yayınlanmış olan ünlü Amerikan dizisi The O.C’nin yerli uyarlaması Medcezir dizisinde başrol oynayarak ününü arttırmıştır. Dizide Çağatay Ulusoy’a Serenay Sarıkaya eşlik etmiştir.

Leyla Lidya Tuğutlu Kimdir?

Berlin’de doğdu. Türk bir babanın ve Alman bir annenin kızıdır. İlk okula Türkiye’de başladıktan sonra piyano dersleri almaya başladı. Konservatura da yarı zamanlı olarak devam etti. 5 yıl müzik ve keman dersleri aldı. Bu süre içerisinde bir model ajansında çalıştı. Anadolu Lisesi mezunu olan Tuğutlu, üniversiteye başladığında konservatuarı bırakarak ilgi alanı olan manken ve fotomodelliğe başladı. Halen İstanbul Üniversitesi’nde Alman Dili ve Edebiyatı öğrencisidir. Türkçe, İngilizce ve Almanca bilmektedir. Es-Es Dizisi’nde İrem karakterini canlandırdı. Atvde yayınlanan Karadayı dizisinde Kenan İmirzalıoğlu’nun kardeşi rolündeki Songül karakterini canlandırmaktadır.
Son Güncelleme: 25.12.2015 17:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.