Burcu Erkal Salman'dan yolculuğa götüren resimler

Avek Otomotiv’de ‘Yolculuk’ temalı resim sergisi açıldı... Bir ay kalacak sergide Ressam Burcu Erkal Salman’ın yolculuğa dair çalışmaları bulunuyor.

27 Mayıs 2016 Cuma 23:01
Burcu Erkal Salman'dan yolculuğa götüren resimler






Burcu Erkal Salman'dan yolculuğa götüren resimler

Avek Otomotiv’de ‘Yolculuk’ temalı resim sergisi açıldı...

Avek Otomotiv, yeni bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Ressam Burcu Erkal Salman’ın düzenleyeceği resim sergisi 28 Mayıs Cumartesi günü başlayacak ve yaklaşık 1 ay sürecek..

Türkiye’nin en büyük Volkswagen, Seat, Audi, Skoda ve DOD Yetkili Bayilerinden olan Avek Otomotiv, İstanbul Tekstilkent’te yer alan tesisinde resim sergisi düzenleyecek.

Ressam Burcu Erkal Salman’ın düzenleyeceği sergi yaklaşık 1 ay açık kalacak. 1979 doğumlu Salman’ın sergileyeceği tablolar arasında 11 sanatçının daha imzası var.


Galeri Bohem’in sahibi olan Burcu Erkal Salman, düzenlenecek olan sergiyle ilgili şunları söyledi: “Sergimiz otomotiv sektörünü ilgilendirdiği için ‘Yolculuk’ temasını koyduk. Sergimize 11 farklı ressam katılıyor. Tabloların 5’i İtalya, Uruguay,
Bulgaristan, Suudi Arabistan ve Mısırlı sanatçılara ait. Sergimizde; benim dışımda Ahmet Özel, Semra Hasgüleç, Rıfat Koçak, Halit Aker, Nursel Bayram, Cesare Maremonti gibi sanatçıların eserleri yer alacak. Sergimize ‘Yolculuk’ temasını koyduk. Ve yolculuk yapıyorsak bu sadece Türkiye’de olmamalı, daha uluslararası olmalı diye düşündük. Birbirine yakın renkler değil, aykırı tarzlar olsun dedik. Ayrıca bu tamamen ruhani yolculuk. İnsanlar orada araba ya da onunla ilgili ürünler görmeyecek. Bu sanatsal bir ifade."



Salman ayrıca; “Normalde 15 gün süren sergiler bu defa 1 ay sürecek. Çünkü orası farklı bir mecra. İnsanlara daha çok ulaşabilmemiz için daha uzun süre serginin kalması gerektiğini düşünüyoruz” diye konuştu.



İstanbul Tekstilkent’te yer alan Avek Otomotiv, 2015 yılında tesisinde temsil ettiği markalardan toplamda 13 bin 230 yeni araç satışı yapıp, 55 bin adedin üzerinde servis müşterisine hizmet verdi.

Resim sergisi, 2 bin metrekareyi bulan; bilardo salonu, çocuk oyun salonu, bay-bayan kuaförü ve müşteri bekleme alanı bulunan salonda gerçekleşecek.




 
Son Güncelleme: 27.05.2016 23:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.