Çağıl Yaman Güneş Makinası'nı TÜYAP'ta imzalıyor

Distopya-gerilim türünün Türk edebiyatındaki iddialı örneklerinden “Güneş Makinesi-Kararma” adlı kitap, başarılarına devam ediyor.

10 Kasım 2015 Salı 02:03
Çağıl Yaman Güneş Makinası'nı TÜYAP'ta imzalıyor






Çağıl Yaman Güneş Makinası'nı TÜYAP'ta imzalıyor

Distopya-gerilim türünün Türk edebiyatındaki iddialı örneklerinden  “Güneş Makinesi-Kararma”  adlı kitap, başarılarına devam ediyor.

Çağil Yaman, Güneş Makinesi -Kararma romanıyla Uluslararası İstanbul Tüyap kitap fuarinda 13 kasim Cuma saat 13.00, 2. Salon Destek yayınları standında okurlarıyla buluşacak.

Güneşsiz bir evren, mücevhere dönüşen cesetler ve ölü bedenlerden güneş ışığı üreten gizemli bir makinenin bulunduğu dünyada, haksız yere idam cezasına çarptırılan bir adamın gerçeği bulma yolculuğunu anlatan “Güneş Makinesi-Kararma” piyasaya çıktığı günden beri distopya-gerilim seven okurun beğenisini kazandı. Tahmin edilmesi güç olaylar örgüsü ve gücünü yalınlığından alan üslubuyla tek solukta okunacak bir gerilim romanı…

Destek Yayınları’nın tescilli markası Beyaz Baykuş Yayınları’nın yayımladığı “Güneş Makinesi-Kararma” ‘ya, Hülya Avşar, Sibel Can, Aycan Şencan, Nurcan Şencan, Metin Yıldız, Tuğba Ekinci, Oktay Usta ve Melisa Toros sosyal medyada beğenilerini dile getiren yıldızlardan sadece bazıları.
Son Güncelleme: 10.11.2015 02:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.