Çınaraltı Sohbetleri'nin 2. Yılı Meltem Cumbul ve Selin Söğütlügil'le başlıyor

Lüleburgaz Belediyesi kültür etkinlikleri kapsamında düzenlenen ve 2017 yılında başlatılan "Çınaraltı Sohbetleri" bu yıl 'Umut Verenler' mottosuyla devam ediyor.

17 Temmuz 2018 Salı 07:29
Çınaraltı Sohbetleri'nin 2. Yılı Meltem Cumbul ve Selin Söğütlügil'le başlıyor






Çınaraltı Sohbetleri'nin 2. Yılı Meltem Cumbul ve Selin Söğütlügil'le başlıyor

Meltem Cumbul ve Mustafa Kemal Atatürk'ün en yakın akrabası Selin Söğütlügil, Çınaraltı Sohbetleri "Umut Verenler" 2018 programının ilkini başlatmak üzere 18 Temmuz 2018 Çarşamba günü Lüleburgaz'a geliyor.

Lüleburgaz Belediyesi kültür etkinlikleri kapsamında düzenlenen ve 2017 yılında başlatılan "Çınaraltı Sohbetleri" bu yıl 'Umut Verenler' mottosuyla devam ediyor. 2018 yılı programının ilkine; Meltem Cumbul ve Selin Söğütlügil konuşmacı olarak katılıyor. 18 Temmuz 2018 Çarşamba günü saat 19.00'da Zübeyde Hanım Parkı'nda başlayacak program; 'Kadın' başlığında ve gazeteci Celal Pir'in moderatörlüğünde gerçekleşecek.

Gerenli "Çözüm bulma kütürüne medeni bir katkı"


Kanaat önderlerinin bilgilerini, görüşlerini ve hedeflerini sohbet yoluyla halka aktarmak ve halkın sorularını cevaplamak amacıyla düzenlenen Çınaraltı Sohbetleri hakkında konuşan Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli "Lüleburgaz halkını topluma mal olmuş isimlerle; bilim, medya, sanat, spor, ekonomi, mizah, teknoloji, siyaset, hukuk gibi alt başlıklarda buluşturup, mevcut sosyal olaylara katılım alışkanlığını daha verimli kılmaya çalışıyoruz. Geçtiğimiz yıl örnek olan ve devam edecek etkinliklerin Trakya'mızın ve ülkemizin; medeni tartışma, paylaşma ve çözüm bulma kültürüne katkıda bulunacağına inanıyoruz" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.