Hataylılar, Gençlik Şöleni'nde Feridun Düzağaç ile coştu

Ramazan ÇELİK/ HATAY, () - 19 MAYIS Atatürk'ü Anma, Gençlik Spor Bayramı dolayısıyla Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen 1'inci Gençlik Şöleni'nde sahne alan ünlü rock müzik sanatçısı Feridun Düzağaç, izleyenlere...

21 Mayıs 2015 Perşembe 00:38
Hataylılar, Gençlik Şöleni'nde Feridun Düzağaç ile coştu






Ramazan ÇELİK/ HATAY, () - 19 MAYIS Atatürk'ü Anma, Gençlik Spor Bayramı dolayısıyla Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen 1'inci Gençlik Şöleni'nde sahne alan ünlü rock müzik sanatçısı Feridun Düzağaç, izleyenlere coşkulu bir gece yaşattı.
Antakya Atatürk Stadyumu'nda gerçekleşen Feridun Düzağaç konserini yüzlerce Hataylı izledi. Sevilen şarkılarının yanı sıra Barış Manço'dan da eserler seslendiren Feridun Düzağaç, sempatik tavırları ve performansıyla beğeni topladı. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan ünlü şarkıcı, izleyenlerin yanına giderek bazı şarkılarını hayranlarıyla seslendirdi.
SAHNEDE SÜRPRİZ EVLİLİK TEKLİFİ

Konserin sonunda konuşma yapmak için sahneye gelen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş'ın elindeki mikrofonu kapan 25 yaşındaki Rıdvan Vural isimli bir öğrenci, 4 yıl önce Hatay'da bir yerel televizyonda çalışırken tanıştığı 21 yaşındaki sevgilisi Fatma Ersan evlenme teklifi etti. Feridun Düzağaç ve Başkan Savaş'ın sahnede olduğu sırada sevgilisinden gelen sürpriz evlenme teklifine 'Evet' diyen Fatma Ersen, stadyumdaki vatandaşlar tarafından alkışlandı. Başkanı Savaş ise genç çiftin nikah masraflarını karşılama sözü verdi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.