Mozart ve Strauss esintileri büyüledi

Mustafa ERCAN/ MERSİN, () - MERSİN Uluslararası Müzik Festivali kapsamında, Avusturya'nın başkenti Viyana'dan gelen Die Wiener Strauss Company, Wolfgang Amadeus Mozart ve Johann Strauss esintilerini klasik müzikseverlerle buluşturdu. Die Wiener...

02 Mayıs 2015 Cumartesi 22:36
Mozart ve Strauss esintileri büyüledi






Mustafa ERCAN/ MERSİN, () - MERSİN Uluslararası Müzik Festivali kapsamında, Avusturya'nın başkenti Viyana'dan gelen Die Wiener Strauss Company, Wolfgang Amadeus Mozart ve Johann Strauss esintilerini klasik müzikseverlerle buluşturdu.
Die Wiener Strauss Company konseri, Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi'nde yapıldı. Konsere Mersin Büyükşehir Genel Sekreti Haluk Tunçsu, Festival Yürütme Kurulu Başkanı Selma Yağçı'nın yanı sıra çok sayıda sanatsever katıldı. Konserde farklı formansyonlarda oda müziği icra eden Die Wiener Strauss Company, konserine Wolfgang Amadeus Mozart'ın eserleri ile başladı. Die Wiener Strauss Company konserin ikinci yarısında ise Franz Lehar, Johann Strauss, Georges Boulanger'in eserlerini seslendirdi. Die Wiener Strauss Company yaklaşık 2 saat süren konseri Johann Strauss'un 'Wiener Blut, Walzer' eseri ile kapattı.


FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.