Uluslararası Arsemia Müzik Festivali sona erdi

ADIYAMAN’da bu yıl ilk kez düzenlenen Uluslararası Arsemia Müzik Festivali, Tigris Oda Orkestrası'nın gösterisiyle sona erdi. Adıyaman Belediyesi ve Adıyaman Filarmoni Orkestrası Derneği tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Uluslararası...

14 Haziran 2015 Pazar 23:26
Uluslararası Arsemia Müzik Festivali sona erdi






ADIYAMAN’da bu yıl ilk kez düzenlenen Uluslararası Arsemia Müzik Festivali, Tigris Oda Orkestrası'nın gösterisiyle sona erdi.
Adıyaman Belediyesi ve Adıyaman Filarmoni Orkestrası Derneği tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Uluslararası Arsemia Müzik Festivali kapsamında Adıyaman Üniversitesi Rektörlük Konferans Salonu'nda Tigris Oda Orkestrası tarafından farklı dillerde yöresel ezgiler seslendirildi ve festival sona erdi.
Festivalin sanat yönetmeni Özgür Oğuz, Adıyaman'ın bu festival ile kültürel anlamda önemli bir kazanım elde ettiğini söyledi.
FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.