Yarını Kurmak Okullarda Başlar.

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, okul ziyaretleri kapsamında bu kez de Hatemoğlu İlköğretim Okulu’nu ziyaret etti.

17 Nisan 2015 Cuma 13:01
Yarını  Kurmak Okullarda Başlar.






Yarını  Kurmak Okullarda Başlar.

 Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, okul ziyaretleri kapsamında bu kez de Hatemoğlu İlköğretim Okulu’nu ziyaret etti. Okul yönetimiyle buluşan Genç, ekibiyle birlikte Derbent Çamlıtepe Mahallesi’nde bulunan okula gidip sorunları dinleyerek, gerekenin yapılması için talimat verdi. Başkan Genç’e İlkokul Müdürü Gürpınar Yılmaz, Ortaokul Müdürü Selçuk Yücel, Meclis Başkan Vekili Hüseyin Coşkun, Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, Derbent Mahalle Muhtarı Aydemir Görmez ve birim müdürleri eşlik etti.

Eğitime öncelik verdiğini sık sık dile getiren ve yaptığı çalışmalarla da gösteren Başkan Genç, gittiği okulda çocukların sevgi gösterileriyle karşılandı. Okul aile birliği üyeleri ve öğretmenlerle kahvaltılı toplantıda bir araya gelen Genç, okulun en önemli sorununun güvenlik olduğunu yerinde gördü ve yapılabilecek çalışmaları anlattı. 

‘’Bu işin alt yapısı neyse birlikte oluşturacağız’’

Yapılması gereken ne varsa el ele vererek yapmak zorundayız diye konuşmasına başlayan Başkan Genç; ‘’Dayanışma içinde çözmemiz gerekiyor çünkü toplumumuzun özünde bu var. Elimizden gelen her şeyi yapmak zorundayız. Spor Müdürlüğü okulda Beden Eğitimi öğretmenleriyle iletişim kurarak okullara destek oluyor. Okullar çok güzel yapılmış fakat bakım yok biz eksikleri gidermeye çalışıyoruz. Biz birlikte çalışmak istiyoruz, amacımız bu. Biz paydaşlar olarak yaşamı kolaylaştırmak için çalışmalıyız. Taleplerinizi karşılamak için her zaman hazırız. Başarılı olmak yarını kurmaksa, bu iş okullarda olur. Bu işin alt yapısı neyse birlikte oluşturacağız’’.

‘’Çok modern bir müze kuracağız’’

Başkan Genç, yapımı hızla devam eden yeni hizmet binası içinde kurulacak olan Boğaz Müzesi hakkında da bilgi vererek; ‘’Sarıyer'de olmak bizim için büyük bir şans. Boğaz Müzesi kurmak için çalışmalarımız devam ediyor. Yeni yaptığımız binanın içinde çok modern bir müze kuracağız. Çocukların ve gençlerin keyifle dolaşacağı güzel bir müze olacak’’ dedi.

Başkan Genç’e teşekkür

Toplantıda söz alan okul öğretmenleri, eğitimin yanı sıra çocukların sosyal yönden gelişmesi için düzenledikleri gezilerde belediyenin verdiği desteklerden dolayı Başkan Genç’e teşekkür ettiler

Son Güncelleme: 17.04.2015 13:03
Anahtar Kelimeler:
SarıyerEğitim
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.