Fahriye Evcen’den yeni reklam filmi!

Fahriye Evcen Elseve Saç Güzelleştirici Mucizevi Yağ Krem’in yeni reklam filminde kamera karşısına geçti.

01 Temmuz 2020 Çarşamba 12:37
Fahriye Evcen’den yeni reklam filmi!






Fahriye Evcen’den yeni reklam filmi!

L’Oréal Paris Güzellik Elçisi Fahriye Evcen, yumuşak, parlak ve kusursuzca şekil alan saçların sırrı Elseve Saç Güzelleştirici Mucizevi Yağ Krem’in yeni reklam filminde kamera karşısına geçti. Güzel oyuncu, reklam filminde tüm kadınlara “Onu hiçbir şeye değişmem, çünkü saçlarım onunla her gün güzel” mesajını verdi.

Elseve Saç Güzelleştirici Krem için kamera karşısına geçen Fahriye Evcen, “L’Oréal Paris ile uzun yıllara dayanan bir iş birliğimiz var. Türk kadınının güzellik yolculuğunda yanında olan, güçlü bir marka ile birlikte yürüdüğüm için gurur duyuyorum. Yeni reklam filminde de  heyecanımızı tam anlamıyla yansıttığımızı düşünüyorum. Elseve ailesinin bir parçası olduğum için çok mutluyum. Herkesin hayatında değişilmezleri, vazgeçilmezleri var. Benim de saç bakımında vazgeçilmezim uzun yıllardır kullandığım Elseve Saç Güzelleştirici Krem. Onu hiçbir şeye değişmem. Çünkü saçlarım onunla her gün güzel.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fatma 2021-04-28 01:41:59

sac rengi cok guzel olmus.REnk no kc

Avatar
Berfinnnnnnnn 2021-05-24 10:46:57

Güzel bir kadın ama bence estetiği var