Meral Akşener'e AK Partili vekilden çirkin iftira

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yozgatli 2015-05-12 18:06:59

meral hanim bu adi adamin dinle diyanetle ilgisi alakasi yok. bu alçak dini allahı kuranı paraya tevil eden münafıktır. daha önce cemaatin gözdesiydi herkese akıl hocalığı yapardı şimdi bir pacavrada ahkam kesiyor. nedense islam aydınları kadınlar kız çocuklarına çok kafa yoruyor, onları asmak kesmek recm etmek onlar hakkında türlü dedikodular üretmek iftaralar atmak bunların islamı bu mu? bu nasıl islam sadece öldüren sadece asan kesen taşlayan yakan yıkan öldüren? bu nasıl din, hiç mi sevgi yok hiç mi muhabbet gönül bağı yok hiç mi dostluk vefa yok hep yalan dolan ellerinde allahın kitabı ile oy toplayan bunlar dillerinde allahın adıyla iftira adan gıybet yapan bunlar..

Avatar
isim önemli değil 2015-05-19 14:35:43

sen kimsin kendini ne zannediyorsun .paralelci gelmiş mis sana izletmek istemiş başka adam kalmamiş demek
ben sayın cumhurbaşkanıma sesleniyorum .bu tip insanlari yanindan uzak tutmalısınız.bunlar dun birlikte olduğu insanları nasıl vuruyor ise yarın size de aynısını yapar .
peygamberimiz fitne yapanlardan uzak durun buyuruyor
Allah yar ve yardımcınız olsun

Haber'e Git