Gölcük'de Suriyeli'ler saldırdı, ilçede gerginlik sürüyor

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
osman sayın 2019-06-05 02:52:18

içimiz dışımız arap oldu başlarım böyle muhacire de ensara da, resmen nüfus emperyalizmi bu her yer arapça tabelalarla dolu bizden de türkçe yerine arapça öğrenmemizi isteyen dangalak geri zekalılar var, bunu da islam sanıyorlar. defolup gitsinler..

Avatar
. 2019-06-05 03:23:45

Kemal Yalcın, Esat in ajanlarıysa suriye de ajanlık yapsınlar, defolup gitsinler ülkemizden.Siz ve sizin gibiler pek bir meraklısınız avukatliklarini yapmaya şunların.

Avatar
Kemal Yalçın 2019-06-05 00:22:00

Olaylara karışanların çoğu Esed'in ajanları.Sizde Suriyeli düşmanlığınız işin içine katarak olayları köpürtüyorsunuz.

Avatar
Durmuş Sakallı 2019-06-05 12:47:55

Esadın ajanı olduğunu vatandaş biliyor, devlet bilmiyor öyle mi? Ya gidin işinize. Araplara olan sevginize saygınıza bir şey demiyorum ama abartıyorsunuz. Memleketin anasını ağlattı bu suriyeli meselesi hala ayıkmadınız. O kadar çok sevap kazanmak istiyorsanız kendi vatandaşınıza sahip çıkın. elin arabının yallelisiyle değil sırat köprüsü, kaldırımdan bile geçemez hale geliyorsunuz.

Haber'e Git