Palamut ağacı gibi…

Yazı'ya Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yaşar çalışkan 2015-12-31 11:44:51

Bu güzel saf ve örnek duygularınızı bir gazetede neşretseniz ve kalıcı olsa gelecek nesillere istifadeli olur elektronik ortamda kalıcı olmayabilir. Zaman vurmadan silgiyi yazıyla bağlayın bilgiyi buyuruyor sevgili ve şerefli peygamberimiz.gecmişe sık sık pencere açmanızı acizane talep ediyoruz.benim bir sınıf arkadaşım var nurten bengi aksoy diye o da kadınların ince hassasiyetiyle çocukluk ve gençlik yiilarını maddi degerlendirmeyle yaziyor ona da benzer tavsiyelerde bulunuyorum haddimizi aşarak. Ama hanımlar duygularını şefkat puşidesi ile pek icten sunuyorlar anlatımı zengin olanlar yazının comerdi olmalılar. Allah ömrünüze kaleminize bereket versin.slm

Avatar
Erol 2021-09-19 22:08:08

Kristal Yürekli Ablacığım,
İçten ve hoşgörülü kişiliğinin babanla ilgili burukluğu beni biraz üzdü.
Garibine gitse de rahmetliye bazı açılardan hak verdiğimi söyleyeceğim. Ayrıntıların gizlediği bütün dışarıdan görülüyor.
Çocukluğumdan beri dinlediğim "Rodrigonun Gitar Konçertosu"nun duygusal düzeyinin nedenini, onun İspanya iç savaşlarını işlediğini öğrendiğimde anladım.
Baban yazarlarla "iç dünyalarını görecek kadar" iç içeymiş, kayda değer sayıda insanı etkileyebilecek duyguları hissedip yansıtmanın bedellerini de görmüş olmalı.
Kızlar anne ve babaların gönül neşesidir, erkekleri büyütmek için yırtınır, kızları sevimli bir çocuk olarak tutmaya çalışırız. Sebepler buraya sığmaz.
Rahmetli senin bazı acımasız gerçekleri anlayıp dertlenmeni istememiş, sevimli, neşe dolu bir şirine olarak yaşamanı istemiş.
Dikkat edersen rahmetliye sadece "bazı açılardan" hak veriyorum. Aklımızın ulaşabileceği her sınırı zorlamak varlığımızın gereğidir, Yaratıcı'nın verdiği yaratılanca engellenmemeli.

Yazı'ya Git