"Annelerin hür olarak doğurduğu insanları ne zamandan beri köleleştirdiniz?"

Yazı'ya Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Faruk Alaydın 2017-04-25 17:17:09

Sizlere sonsuz teşekkür ediyorum .Hislerime tercüman olup bana sayfanızda yer verdiniz .Rabbim binlerce kez razı olsun.Hayatta üç şeye asla küsmem devletime ,sevdiklerime ve de değerlerime .

Avatar
Zübeyde 2017-04-25 17:42:02

Sevgili Perihan Hanım aylarca şu koca alemde sesimizi duyurmaya çalıştık çalmadığımız kapı kalmadı artık ahlarımız ARŞI ALAYA yükseldi ama maalesef gözler kör kulaklar sağır oldu kimse sesimizi çaresizliğimizi duymadı görmedi siz bizim sessiz çığlıklarımıza ses oldunuz...Burda kardeşimin hayatını çaldılar onun yanında yedi yıl sonra ikizleri oldu biri kalp hastası bebeklerinde hayatlarını çaldılar...ALLAH yüzbinlerce kez sizden razı olsun kaleminize yüreğinize sağlık...ALLAH SİZİ İKİ CİHANDA AZİZ ETSİN...

Yazı'ya Git