2014 saç modelleri dudak uçuklatıyor

2014 saç modelleri Moskova'da düzenlenen fuarda izleyenlere dudak uçuklattı.60 yılların renkleri, 70'li yılların modelleriyle buluştu

30 Kasım 2013 Cumartesi 16:02
2014 saç modelleri dudak uçuklatıyor






 

2014 saç modelleri Moskova'da düzenlenen fuarda izleyenlere dudak uçuklattı. 1960'lı yılların renkleri, 1970 yılların saç modelleriyle buluşunca ortaya ilginç görüntüler çıktı. Uluslararası İntercharm Parfümeri ve Kozmetik Fuarı'nda düzenlenen "You.Prof.Show" saç model yarışması, Rus kadınları 2014'ün saç modasıyla tanıştırdı.

 

Başkent Moskova'da devam eden 20. Uluslararası İntercharm Parfümeri ve Kozmetik Fuarı'nda düzenlenen "You.Prof.Show" saç model yarışması, Rus kadınları 2014'ün saç modasıyla tanıştırdı.  Moskova'daki Krocus Expo fuar alanında düzenlenen fuarda, dünyaca ünlü saç bakım ürünlerini temsil eden markaların profesyonel kuaför ve stilistleri, 2014'ün saç modasını oluşturacak modellemelerle seyredenler için renkli görüntüler oluşturdu. 

Profesyonel stilistler, her bir manken için yaklaşık 15 dakika süren farklı modellemelerle fuara gelen ziyaretçileri 2014 modasında yer alacak saçlarla buluşturdu. 

Kuaför ve stilistlerin ortaya koyduğu modelleri mankenler, podyumda yerini alarak seyredenlerin beğenisine sundu. Sıradışı modellerin yanı sıra kuaför ve stilistlerin sahnedeki performanısı ilgiyle izlendi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.