3 Kadın papaza tecavüz etti

 Zimbabve'de 21 yaşındaki Sandra Ncube, 23 yaşındaki Riamuhetsi Mlauzi ve 25 yaşındaki Mongive Mpofu isimli üç kadın, parasını vermek için eve çağırdıkları papazı önce yere yatırıp bağladı, ardından yatak odasına götürüp tecavüz etti.

27 Temmuz 2017 Perşembe 11:24
3 Kadın papaza tecavüz etti






3 Kadın papaza tecavüz etti
   Zimbabve'de 21 yaşındaki Sandra Ncube, 23 yaşındaki Riamuhetsi Mlauzi ve 25 yaşındaki Mongive Mpofu isimli üç kadın, parasını vermek için eve çağırdıkları papazı önce yere yatırıp bağladı, ardından yatak odasına götürüp tecavüz etti. Mağdur olan papazın mahkemedeki avukatı Petros Shoko'nun talebi üzerine tecavüze uğrayan papazın ismi gizli tutuldu.
    Papazın avukatı mahkemede şunları söyledi." Müvekkilim kadınlardan bir tanesine borç para vermişti. Borcunun ödenmesini isteyen papaz kadınlar tarafından içeri davet edildi. Kadınlardan bir tanesi papazı belinden tutup yere yatırıken bir diğeri zorla papazın pantolonunu indirdi. İki kadın, papazı çıplak bir şekilde yatağa yatırıken üçüncü kadın ise, papaz ile isteği dışında zorla ilişkiye girdiler."  
    Kadınlar çıkarıldıkları mahkemede papaza tecavüz ettiklerini kabul etmemelerine rağmen papaza, fiziksel saldırıda bulunduklarını kabul ettiler. Sabah'ın aktardığına göre, kadınlardan Mlauzi mahkemede yaptığı açıklamada, "Papazın banyo yaparken kadınların etrafında dolanıp izlemek gibi bir alışkanlığının olduğunu ve papazın, her zaman banyo yaparken banyosuna girerek kendisini izlediğini" söyledi.  
   Papazın uyarılmayı tecavüz olarak algıladığını söyleyen Mlauzi, "Papazın kendisine karşı heyecan duymadığını ve inancı gereği kendisine dokunmadığını söyemesi üzerine, papazın gerçekten uyarılma problemi yaşayıp yaşamadığını görmek için papaz ile fiziksel temas kurmaya çalıştığını ama papazın bunu tecavüz olarak algıladığını" belirtti. Mahkemeye çıkarılan üç kadın 7 Ağustos'taki duruşmaya kadar cezaevinde tutulacaklar.  



 
Son Güncelleme: 27.07.2017 11:33
Anahtar Kelimeler:
TecavüzPapaz3 Kadın
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.