Alem Dergisi Genel Yayın Yönetmeni görevden ayrıldı

Türkiye'nin en eski cemiyet dergilerinden biri olarak bilinen Alem Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Zuhal Pirinçcioğlu görevinden ayrıldı.

09 Mart 2016 Çarşamba 18:58
Alem Dergisi Genel Yayın Yönetmeni görevden ayrıldı






Alem Dergisi Genel Yayın Yönetmeni görevden ayrıldı

Türkiye'nin en eski cemiyet dergilerinden biri olan Alem Dergisi olarak bilinen Alem'in Genel Yayın Yönetmeni Zuhal Pirinçcioğlu görevinden ayrıldı. İlk olarak Mehmet Ali Ilıcak tarafından çıkarılan Alem Dergisi daha sonra Mehmet Emin Karamehmet'e, ardından TMSF ve son olarak Ethem Sancak'a ait EsMedya'ya geçmişti.

GÖREVİ 2 AY 9 GÜN SÜRDÜ

Medyaradar.com'da bugün yer alan habere göre EsMedya Yayın Grubu bünyesinde yayınlanan Alem Dergisi'nin Genel Yayın Yönetmenliği görevine 2016 Ocak ayı başında atanan Zuhal Pirinçcioğlu ile yollar ayrıldı.
Pirinçcioğlu bu göreve 23 Şubat 2015 tarihinden itibaren bu görevi yürüten Melis Aygen'in dergiden istifa kararı alması üzerine getirilmişti. Pirinçcioğlu'nun bu görevi sadece 2 ay 9 gün sürdü.

Pirinçcioğlu bu görevden önce eşi Ceylan Pirinçcioğlu'nun sahibi olduğu VIP Turizm'de yönetim kurulu üyeliği yapıyor, ayrıca Jazeebe isminde bir organizasyon firmasının yöneticiliğini yürütüyordu.

İYİ NİYET VE UZLAŞARAK AYRILDIK

Gruptan yapılan açıklamada,"ESMEDYA bünyesinde ALEM Dergisi Genel Yayın Yönetmeni olarak görev yapan Sn. Zuhal Pirinçcioğlu, karşılıklı anlaşmamız ve tarafların iyi niyet ve uzlaşma halleri
doğrultusunda grubumuzdaki görevinden ayrılmıştır." denildi.

Son Güncelleme: 09.03.2016 19:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.