Aleyna Tilki AVM'de esir kaldı

 Genç ve başarılı şarkıcı Aleyna Tilki gittiği AVM'de hayranlarının yoğun ilgisi ile karşılaştı.

30 Nisan 2018 Pazartesi 11:08
Aleyna Tilki AVM'de esir kaldı






Aleyna Tilki AVM'de esir kaldı

   Genç ve başarılı şarkıcı Aleyna Tilki gittiği AVM'de hayranlarının yoğun ilgisi ile karşılaştı.Geçtiğimiz günlerde 18 yaşına giren genç şarkıcı Aleyna Tilki, alışveriş için gittiği AVM'de hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşınca zor anlar yaşadı.

 

    Şarkıcı Aleyna Tilki, konser öncesi alışveriş için gittiği bir AVM'de hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı.Şimdilerde yoğun bir konser maratonunda olan Aleyna Tilki, alışveriş için gittiği bir AVM'de hayranlarıyla birlikte selfie yaptı ve çektiği kısa videoları sosyal medya hesabından paylaştı.

   

   Genç şarkıcı, hayranlarının ilgisine karşılıksız kalmayınca tüm işlerini bırakmak zorunda kaldı. Fotoğraf ve imza isteklerini reddetmeyen Aleyna, o anlardan yaptığı paylaşıma, "AVM'de esir kaldım' şeklinde esprili bir not düşmeyi de ihmal etmedi.

Haberler

Anahtar Kelimeler:
Aleyna Tilki
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.