Aleyna Tilki "Evet aptalca özgürüm"

Genç sanatçı Aleyna Tilki hakkında yapılan eleştirilere sert yanıt verdi

02 Mayıs 2018 Çarşamba 10:09
Aleyna Tilki "Evet aptalca özgürüm"






Aleyna Tilki "Evet aptalca özgürüm"

   Genç sanatçı Aleyna Tilki hakkında yapılan eleştirilere sert yanıt verdi.Geçtiğimiz günlerde 18 yaşında giren Aleyna Tilki, sosyal medyadan kendisine yönelik eleştirilere 'Evet aptalca özgürüm. Özgürlüğüme dil uzatıldıkça, özgürlük için daha da cesur oluyorum' dedi.

   

   Genç şarkıcı Aleyna Tilki sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, hakkında yapılan eleştirel haberleri kınadı. Reşit olmadan içkili mekanlarda sahne aldığı için Türkiye gündemine oturan ve alınan resmi kararla içkili mekanlarda sahne alması yasaklanan Aleyna Tilki, geçen ay 18 yaşına girdi. Arkadaşları ve ailesiyle birlikte yaptığı kutlamanın ertesi günü Bostancı'da konser veren Aleyna Tilki çok sayıda genç hayranı olan bir şarkıcı.

   

   Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ancak zaman zaman yaptığı çıkışlarla insanların tepkisini çeken Aleyna Tilki, eleştiri alan yorumlarıyla ilgili olarak şaşırtıcı bir açıklamada bulundu. Aleyna Tilki paylaştığı videonun altına şu notu düştü: 'Eleştiri dünyasında, sizin tabirinizle aptalca, bulunduğum her alanda özgürüm. Evet aptalca özgürüm! Özgürlüğüme dil uzatıldıkça, özgürlük için daha da cesur oluyorum. ÖLDÜREMEYEN, GÜÇLENDİRİR.'

Haberler

Anahtar Kelimeler:
Aleyna Tilki
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.