Aleyna Tilki'nin anne babası boşandı

Pop müziğin son iki yıldır en çok konuşulan isimlerinden Aleyna Tilki'ye kötü haber. Aleyna'nın Annesi ve Babası dün Küçükçekmece adliyesinde açtıkları anlaşmalı boşanma davasının ardından ayrıldı.

12 Ocak 2018 Cuma 06:53
Aleyna Tilki'nin anne babası boşandı






Aleyna Tilki'nin anne babası boşandı

Türk pop müziğinin son iki yılda en çok konuşulan isimlerinden biri olan şarkıcı Aleyna Tilki'nin annesi Havva Tilki ve babası Mehmet Tilki dün anlaşmalı olarak boşandı

İstanbul Küçükçekmece Adliyesi'nde evliliklerini bitiren çiftin ayrılık nedeni tam olarak bilinmiyor. Eğitim için iki ay önce annesi ile birlikte Amerika'ya giden Aleyna Tilki, ailesinin ayrılık kararı vermesinin ardından yapılan duruşmada yer almadı.

VELAYETİ ANNEDE KALDI

Duruşma sonunda anlaşmalı olarak boşanan Havva Öztel, kızları Ayça Tilki ve Aleyna Tilki'nin velayetini aldı. Havva Öztel, eski eşi Mehmet Tilki'nin soyadını sosyal medya hesabından henüz silmedi.


KIZLARINA HAKARETLERE KARŞI KORUMA KALKANI

Bu arada yandan Havva Öztel, kızlarına sosyal medya üzerinden gelen hakaret içerikli mesajlar için harekete geçti. Öztel, kızları Aleyna Tilki ve Ayça Tilki'ye gelen yorumları incelettiriyor. Öztel, uygunsuz yorumları avukatı Ahmet Atalay aracılığıyla yargıya taşıyor.

ALEYNA TİLKİ KİMDİR?
Aleyna Tilki, 28 Mart 2000'de Trabzonlu bir anne ve Konya Seydişehirli bir babanın çocuğu olarak Konya'da dünyaya geldi.Ağustos 2016'da Türk besteci ve aranjör Emrah Karaduman'ın "Cevapsız Çınlama" adlı single'ında vokal olarak yer aldı.

Single'ın YouTube'da yayınlanan klibi 2016'da Türkiye'de en çok izlenen video klip oldu ve bir yıl içinde 300 milyondan fazla izlendi.

Böylece en çok izlenen Türkçe şarkı klibi unvanını yakaladı. Şarkı ise MusicTopTR Resmî Listesi'nda 2 numaraya kadar yükseldi. Tilki, Temmuz 2017'de ilk solo single'ı "Sen Olsan Bari"yi yayımladı ve Türkiye'de aynı listede 1 numara oldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.