Aleyna Tilki, Seydişehir'de amcasının düğününde sahne aldı

Genç şarkıcı Aleyna Tilki, memleketi Seydişehir'de amcasının düğününde söylediği şarkılarla hayranlarını mest etti.

16 Ağustos 2017 Çarşamba 23:01
Aleyna Tilki, Seydişehir'de amcasının düğününde sahne aldı






Aleyna Tilki, Seydişehir'de amcasının düğününde sahne aldı


Genç şarkıcı Aleyna Tilki memleketi Seydişehir'e amcasının düğününde mini konser verdi. Çok sayıda yakının bulunduğu Seydişehir'de ilk kez sahneye çıkan ünlü şarkıcı, davetlilere unutulmaz gece yaşatırken, uzun süredir görmediği yakınlarıyla da hasret giderdi. Aleyna Tilki'nin hemşehrileri olduğunu duyan şarkıcının hayranları ise düğün salonuna gelerek bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Amcasının  düğün törenine sıcak haraketleri ile dikkat çeken Aleyna Tilki, memleketine gelmekten büyük heyacan duyduğunu belirterek 'Her fırsatta gelmek istediğim bir yer, bundan sonra daha sık gelmek istiyorum. Yakınlarımı beni sevenleri görmekten çok mutluyum" dedi. Amcası Yusuf Tilki ile Tuğba Oğuz'un düğün törenlerinin ardından ilçede bir gün kalan Aleyna Tilki daha sonra İstanbul'a geri döndü.
 
Anahtar Kelimeler:
SeydişehirAleyna Tilki
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.