Ana kız süper minileri ile geceye damga vurdu

 Güzel sunucu, oyuncu Defne Samyeli katıldığı bir davette kızıyla birlikte giydikleri mini etekle geceye damgasını vurdular.

20 Şubat 2018 Salı 18:39
Ana kız süper minileri ile geceye damga vurdu






Ana kız süper minileri ile geceye damga vurdu

   Güzel sunucu, oyuncu Defne Samyeli katıldığı bir davette kızıyla birlikte giydikleri mini etekle geceye damgasını vurdular.Defne Samyeli ve kızı Deren, katıldıkları davette giydikleri mini elbise ile tüm bakışları üzerinde topladı.Ünlü sunucu Defne Samyeli, kızları Deren ve Derin ile kelimenin tam anlamıyla arkadaş gibi takılıyor. Türkiye'nin taçlı güzellerinden Defne Samyeli. mimar Eren Talu ile yaptığı evlilikten dünyaya gelen 22 yaşındaki kızı Deren Talu ile birlikte bir davete katıldı. Samyeli ve kızı birbiriyle uyumlu kıyafetleriyle şık bir görüntü sergiledi. Defne Samyeli'nin, her ikisi de ABD'de dünyaya gelen kızlarından Deren, kariyer olarak annesinin izinden gitmeye karar verdi. Genç kız, oyunculuk eğitimi aldı. Aynı zamanda moda dünyasına da adım attı.

Haberler

İşte ikilinin gecede giydiği kıyafetler;

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.