Batman'ın efsane aracı THY uçağının altında tur attı

THY Batmobile'i ilk olarak Berlin'de yapılan ITB Turizm Fuarı'nda sergilemişti. Araç yıl boyunca THY tanıtımlarında kullanılacak. Zırhlı ve silahlı araç, 1930'lardan bu yana Batman tarafından çizgi roman ve filmlerde kullanılıyor.

19 Nisan 2016 Salı 12:20
Batman'ın efsane aracı THY uçağının altında tur attı






Batman'ın efsane aracı THY uçağının altında tur attı



Türk Hava Yolları'nın (THY) sponsor olduğu "Batman v Süperman Adaletin Şafağı" filminin ana karakteri Batman'in kullandığı 'Batmobile' aracı, THY'nin yeni reklam filmi için geçen ay Atatürk Havalimanı'na geldi. Aracın, İstanbul'a getiriliş görüntüleri sosyal medyada yer aldı. Görüntülerde Batmobile "Trakya"  isimli THY Cargo uçağının altında poz verirken uçağın etrafında da tur atıyor.


'Batmobil' yeni reklam filmi için üçüncü köprüden geçti. Bu reklam filmiyle Türk Hava Yolları'nın yanı sıra İstanbul'un tanıtımına da önemli katkı sağlanması hedefleniyor. THY Batmobile'i ilk olarak Berlin'de yapılan ITB Turizm Fuarı'nda sergilemişti. Araç yıl boyunca THY tanıtımlarında kullanılacak. Zırhlı ve silahlı araç, 1930'lardan bu yana Batman tarafından çizgi roman ve filmlerde kullanılıyor.

ANA SPONSOR THY

Bu yılın gişede en başarılı filmi olması beklenen "Batman v Süperman Adaletin Şafağı"nın final bölümü THY uçağında geçiyor. Tanıtım kampanyalarına THY ayrıca filmin iki karakteri Batman ile Süperman'in yaşadığı hayali kentler Gotham ile Metropolis'i 'yeni uçuş noktası' olarak açıklamıştı. Filmin tanıtımı için yapılan bu açıklamanın ardından bir çok kişi THY'nin çağrı merkezini arayarak iki hayali kent Gotham veya Metropolis'e bilet almak istediğini söylemişti.

 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.