"Ben daha çoçuğum"

Şarkıcı Yonca Evcimik sosyal medya hesabından hayranlarının sorularını yanıtlarken kendisinin daha çoçuk olduğunu söyledi

11 Temmuz 2018 Çarşamba 08:38
"Ben daha çoçuğum"






"Ben daha çoçuğum"

   Şarkıcı Yonca Evcimik sosyal medya hesabından hayranlarının sorularını yanıtlarken kendisinin daha çoçuk olduğunu söyledi.Şarkıcı Yonca Evcimik, sosyal medya hesabı üzerinden hayranlarının sorularını yanıtladı.Yaptığı müziklerle 90’lı yıllara damga vuran ve açtığı dans okulunda müzik ve dans sevgisiyle dolu nesiller yetiştiren Yonca Evcimik, bir yandan da yıllara meydan okuyan görüntüsüyle dikkat çekiyor.

   Görüntüsüyle ilgili gelen sorulara yıllara meydan okuyan görüntüsünün ailesinden geldiğini söyleyen Yonca Evcimik, sosyal medya hesabı üzerinden hayranlarının sorularını yanıtladı ve bunları da paylaştı.

   Özel hayatından yeni projelere kadar pek çok soruya içtenlikle cevap veren Evcimik’in yanıtları şöyle oldu:

Sözcü

Anahtar Kelimeler:
Yonca Evcimik
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.