Beren Saat 'Edep yahu'ya kızdı

Beren Saat'in bir duraktaki reklam fotoğrafına 'Edep yahu' sticker yapıştırılması ünlü oyuncuyu kızdırdı.

07 Temmuz 2014 Pazartesi 09:58
Beren Saat 'Edep yahu'ya kızdı






Beren Saat 'Edep yahu'ya kızdı
Başarılı ve güzel oyuncu Beren Saat duş jeli reklamında rol almıştı. Beren Saat'in reklam fotoğrafları bir durakta yerini almıştı. Fakat bir grup insan Beren Saat'in fotoğrafında yüzüne ve koluna stickkerlar yapıştırdı. Üzerinde yazılan yazılar ise Beren Saat'i isyan ettirdi. Beren Saat duruma Facebook hesabından tepki gösterdi.

Beren Saat'in yüzüne ve koluna yapıştırılan stickerlarda "ahlak ve maneviyat tahribatına hayır. Edep ya hu!" yazıyordu. Ayrıca bu yazının altında da ilginç ifadelere yer verildi. "Bismillah dedik çıktık yola, maksadımız Rıza-ı ilahi doğrultusunda hoş bir seda" yazıldı. Beren Saat bu haberin gazete küpürlerini Facebook hesabından paylaştı. Haberi dün paylaşan Beren Saat, "Ne kadar özledim çocukluğumdaki ülkemi! Aydın pazarlar olsun" notunu düştü. Beren Saat tepkisini bu sözlerle dile getirdi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.